Valla alamayanlar çıldırmış. Haklısınız bende olsam bende çıldırıdım
ama unutmayın ki bu ürünlerden 10 ar tane ayrılmış. Yani hepiniz alacak olsaydınız bu kampanya olurmuydu. neyse ben
fotoğraf makinemi aldım. Bol bol resim çeker sizlerede yollarım.... Ellerinize sağlık bizdebitmez ekibi... güzel oldu. Birde i pad kampanyası yaparsanız çok makbule geçersiniz. 
Yeni üyesin sitenin reklam departmanından oldugunu bu kadar belli etme. 1 tane lcd, 5 tane fön makinesi,5 tanede foto makinesi koymuşlar bu kadar. Çıldırmayada gerek yok sanki çok süper ürünler, ellerinde kalan dandik ürünleri bu yolla tüketmeye calıştılar olay bundan ibaret..
Valla alamayanlar çıldırmış. Haklısınız bende olsam bende çıldırıdım
ama unutmayın ki bu ürünlerden 10 ar tane ayrılmış. Yani hepiniz alacak olsaydınız bu kampanya olurmuydu. neyse ben
fotoğraf makinemi aldım. Bol bol resim çeker sizlerede yollarım.... Ellerinize sağlık bizdebitmez ekibi... güzel oldu. Birde i pad kampanyası yaparsanız çok makbule geçersiniz. 
Yeni üyesin sitenin reklam departmanından oldugunu bu kadar belli etme. 1 tane lcd, 5 tane fön makinesi,5 tanede foto makinesi koymuşlar bu kadar. Çıldırmayada gerek yok sanki çok süper ürünler, ellerinde kalan dandik ürünleri bu yolla tüketmeye calıştılar olay bundan ibaret..
.acaba çıldırdım da benim haber,im mi yok dedim

sco teşekkürler + 1000
teşekkürlerin hepsi Scorpiona
Saolun arkadaslar (:
Bugün şu foto makinesini alamadım diye bi çıldırdım bi çıldırdım varya evdeki bütün camları indirdim aşağıya o da yetmedi kapıları kırdım o da yetmedi Canon Eos 450d makinamı kırdım.. Daha yeni yeni sakinleşiyorum valla

Sizler naptınız sakinleşmek için
Ürün Kodu Ürün Adı Adet Fiyat İndirim KDV Toplam
OZB_19VH3000 Vestel 19VH3000 19 inç Hd Ready Lcd Televizyon
Kredi Kartından Yapacağınız Peşin Alışverişleriniz % 4 İndirimli... 1 109,32 TL 4,37 TL %18,0 104,95 TL
Sepet Toplamı: 104,95 TL
Toplam KDV: 18,89 TL
Kargo Ücreti: 14,89 TL
Genel Toplam: 138,73 TL
Sipariþ Ödemeleri
Ödeme Tamamlandı Kredi Kartı Kredi Kartı - YapıKredi - WorldCard - Peşin 138,73 TL
ben de deli oldum Sco yaa sorma, elime geçeni fırlattım, Nikon'um o sırada Samsung plazmamıza çarptı baktım bişey olmamış bi daha attım, yine yok, bi daha, en sonunda makineyi dağıtabildim. Artık sakinim 
Senin sakinleşme yöntemin daha güzelmiş
allah dilinize düşermesin