Gönderen Konu: Balpötüşü| BANYOBANYO.COM'dan Adaptörlü Klozet Kapağı Hediye(29 Ekim-23 Kasım)  (Okunma sayısı 5540 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
benim kuzenimde 4,5 yaşına kadar bezlendi ama esmanurun oğlu rekor kırmış sanırım
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
benim kızım 3 yaşında geceyi daha halledemedik tam ama gündüz işlem tamam :D
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
oğlumu 6 yaşına kadar bezledik  :)
veled sonrasında lazımlığa alıştı 2 sene öncesine kadar lazımlık kullandık  :)
şimdide klozete oturuyor ama içine düşücem diye eller klozetin kenarında  ;D

senin anlayacağın lazımlık çok temizledim.

bari  1.5 yaşındaki kızı alıştırmayım lazımlığa  :D :D :D

ay canım 6 mı korktum valla benimkinin de hiç niyeti yok ,lazımlığı kafasına takıp şapka yapıyor
;D ;D
sen çok yaşa emi .
 :D :D

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
şartlarda kolaylık yaptık istediğiniz ürünlere yorum yapıcaksınız.tarih de uzadı 23 kasım.katılım çok olsun buna lütfen :-*
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Canım katıldım. Ben buradan daha önce kazandım. Ürün sorunsuz annemin adrese gitti. Ben daha görmedim ama annem kullanıyor. Son derece de memnunmuş. Çok kullanışlı ve kaliteli diyor. Tekrar kazanırsam ben kullanacağım inşallah :)
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
canım çok güzel ürünleri var.katılımın çok olmasını istiyorum mahcup olmamak adına.bol şans inşallah kazanırsın :-*

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
bizdede ihtiyac var bu ürüne inş diyorum bana cıkar:)) 2 bucuk yaşında nerdeyse yazın ugrastım olmadı lazımlıkla oynadı oturdu kafasına falan gecirdi 1kez olsun yapmadı oyuncak gordu onu bende kaldırdım ugrasamıcam lazımlıkla falan en iyisi bu direk ögrensin bende hemen katıldım bötüşüm

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
inşallah canım.ben 3 yaşına kadar senin gibi üstelemedim iyikide öyle yapmışım hemen öğrendi kızım.hiç zorlanmadan direk klozete yapıyor hemde.lazımlıkla falan uğraşma bencede :)

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
son 3 gün arkadaşlar ve katılım 31 devamını bekliyorum :-*

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
ben katılmayı unutmuşum. sürenin uzaması çok iyi olmuş hemen katıldım :)
Balığa,denizden başkası azaptır.