Gönderen Konu: IP Kamera Kullanmayı Düşünen?  (Okunma sayısı 1859 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Snaqe

• Yeni Kampanyacı
  • *
IP Kamera Kullanmayı Düşünen?
« : 28 Ekim 2010, 11:01:49 »
arkadaşlar yeni ip kamera aldım evimize, çok araştırma yaptım eğer almayı düşünenler varsa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin şu ürünü kesinlikle tavsiye ediyorum.

IP kameraları evinize ofisinize bahçesine vs. koyabilirsiniz istediğiniz zaman internet olan heryerden izleyebilirsiniz. cep telefonunuz da buna dahil

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: IP Kamera Kullanmayı Düşünen?
« Yanıtla #1 : 28 Ekim 2010, 11:03:42 »
Ben o işi şu kazangımız logitech hd webcam'lerle yapmayı düşünüyorum. Kablosunu uzatıp evin dışına koycam webcam'i ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı Snaqe

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #2 : 28 Ekim 2010, 11:05:37 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben o işi şu kazangımız logitech hd webcam'lerle yapmayı düşünüyorum. Kablosunu uzatıp evin dışına koycam webcam'i ;D

o zaman sürekli bilgisyarı açık bırakman gerekicek. ip kamerayı direk modeme bağlıyorsun  ;)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 28 Ekim 2010, 11:12:28 »
Biliyorum arkadasım, farkettiysen evin dışına koycam diyorum. İllaki pc'ye baglamaya gerek yok televizyonada baglanabilir. Bi kanalı kameraya ayarlarım istedigim zaman açar bakarım
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı kartal1000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 28 Ekim 2010, 23:37:58 »
güzel fikir valla ;D ;D
Eğer Allah'ın ni'metini sayacak olsanız, onu sayamazsınız. Şübhesiz ki Allah, elbette Gafûr (çok bağışlayan)dır, Rahîm (çok merhamet eden)dir. ( Nahl 18 )

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 29 Ekim 2010, 00:17:55 »
güzel fikir valla ;D ;D
Fikir güzel de USB kabloyu öyle çok uzatamazsın, sinyal kaybı olur , uzatmışsın bir bakmışsın bilgisayar kamerayı bile görmüyor, iyi araştır derim ne kadar uzatabileceğini.