1-** Yakaladınyakaladın makyaj seti kampanyamız ( 1KASIM)
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin 2-**grafikiy ıle olan kampanyamız- 30 ekim
Kayit olun veya
giris yapin 3-****annyvette ıle olan kampanyam 1 kasım
Kayit olun veya
giris yapin 4-** ceyyiz.com ile tam 5 kişiye makyaj cantası setı hedıye- 30 ekim
Kayit olun veya
giris yapin- makdis.com ile 2 kişiye bak kremi-1 kasım
Kayit olun veya
giris yapinarkadaslar bıtmek uzere olan son 5 kampanyamız var ama katılım yok
sonradan gormedım demeyın dıye yenı konu ıle hatırlatmak ıstedım
katılım az umarım katılıp benı mahcup etmezsınız:)
ceyyiz. com un sende de kampanyası varmış şimdi gördüm böyle çok karışık oldu ya ben hep kaçırıyorum kampanyaları
evet canım cok karısıklık oldu ben de oyuzdne konu actım ne var ne yok gorulmuyor
ayrı ayrı konu acmadım modlara sormadan
grafikit kampanyana katıldım canım
cnm grafikite yorum yazamıyorum:s
cnm grafikite yorum yazamıyorum:s
canım bır sorun goremıyorum ben
nolmuş bu grafikit sitesine yaa hiçbir sayfa açılmıyor ürünler görünmüyor vede illa cep telefonumuzlamı üye olucaz ya bu ne saçmalıktır böyle kampanyana katılıcaktım cnm maalesefki katılamıyorumm
nolmuş bu grafikit sitesine yaa hiçbir sayfa açılmıyor ürünler görünmüyor vede illa cep telefonumuzlamı üye olucaz ya bu ne saçmalıktır böyle kampanyana katılıcaktım cnm maalesefki katılamıyorumm
canım uye oldgunda telıne 20 tl lık cekın sıfresı geldgınden bunu ıstıyor sanırım
suan sıtedede sorun var bende urunlere bakcaktım ama sıte problemlı
canım uye oldgunda telıne 20 tl lık cekın sıfresı geldgınden bunu ıstıyor sanırım
suan sıtedede sorun var bende urunlere bakcaktım ama sıte problemlı
ee tmmda bu daha yeni çıkmış geçende öyle değildi üye olurken ozaman umursamadım olmadım sonra olurum dedim şimdide cep telefonu istiyor ben tlfnumu heryere vermek zorundamıyım ya ne saçma bişey düşünmüşler öyle