-
Gönderen:
nuray.uzunc
12 Ara, 2010 12:33
-
keyifli hediyelerden kazanmışım bilgilerimi gönderdim
-
Gönderen:
balpötüşü
12 Ara, 2010 12:55
-
aysel benim adımı yazmışsın oraya ama bende sayfa bulunamadı.ben gitti gidiyor yarışması zamanı gelen her arkadaşı onayladım bakmadan.bayanlarıda incelemeden onayladığım oluyor.ortak arkadaş sayısı olmadan da kimseyi onaylamıyorum.lütfen adımı heryere sokup durmayın..
-
Gönderen:
aysell
12 Ara, 2010 13:00
-
aysel benim adımı yazmışsın oraya ama bende sayfa bulunamadı.ben gitti gidiyor yarışması zamanı gelen her arkadaşı onayladım bakmadan.bayanlarıda incelemeden onayladığım oluyor.ortak arkadaş sayısı olmadan da kimseyi onaylamıyorum.lütfen adımı heryere sokup durmayın..
bende o kişi sizle ortak arkadaş o yüzden yazdım .sen duygu ve dilemma ile ortak arkadaştı .
şuan bende erişemiyorum profile çünki bu yazılardan sonra profilini kapatmış sanırım.
Bu içeriğe şu anda erişilemiyor.yazıyor senle ortak ark oldugu için adını soktum cnm kusura bakma.belki sizin tanıdıgınızdır yada fakedir tanıdıksa bida çekiliş çekilmesine gerek yok dedik.benimde listemde 650kişi var bi ara temzilemem lazım bende herkesi kabul ediyorum kampanya hesabıma
-
Gönderen:
balpötüşü
12 Ara, 2010 13:05
-
yani ben bunu defalarca dedim bakın hatta size şunu anlatayım.kayranın yarışmasında 1. oldum.ordaki sistem şöyleymiş ben sonradan anladım onu.orda benle ortak arkadaşlardan 1 kişiyi uygulamaya kattığında hem sana hem bana geliyormuş puan.ben bir baktım 190 küsür kişi zaten ben parmak oynatmadan haneme puan olmuş.yani birileri sahteleriyle katıldıkca benim puanda artmış.sahteler o kadar gerçekki anlamadan eklediklerim bile oluyor.bakıcakdım kimmiş diye ama ulaşamadım profline.benim farmville için açtığım bikaç hesabım var bazısı kapandı ama onları ben yarışma falan yokken açmıştım oyun için.yani bunun benle bağı yok sadece birileri eklemiş bende onaylamışım o kadar canım.
-
Gönderen:
aysell
12 Ara, 2010 13:09
-
anladım ben adını vermemdeki sebep
sizin akrabanız tanıdıgınız olabilir diye siz tanımıyorsanız fake olabilir diyeydi
tanıgınızdır katılmıştır kampanyaya bu yüzdendi
,benim normal arkadaşlarım var benim bloglara katılıyorlar başka yokmu blog katılalım onlara da diye sorunca ben foruma yönlendiriyorum bloglara katılıyorlar .
sabah açıktı profili o kişinin yorum yazanlarda gördü hatta
şuan bende erişemiyorum facebookunu kapatmış.
demek gerçek değilmiş.
-
Gönderen:
balpötüşü
12 Ara, 2010 13:11
-
benim var bazı arkadaşlarım anladıkları kadar katılım yapan ama bu isimde biri yok.neyse canım yani benle ilgisi yok.kimin hesabı ise şanslıda çekilişte çıkmış
-
Gönderen:
gizemlitosbaga
12 Ara, 2010 14:38
-
keyfi alışverişten ben de kazanmışım

bilgilerimi gönderdim.
diğer kazanan arkadaşlara da tebrikler...
-
Gönderen:
cilekrecelii
12 Ara, 2010 15:31
-
Oncelikle şunu belirtiyim bende sizin gibi bilgisayarıma programı yukleyemedim ama bir şekilde sonunda başardım ve makinam berbat durumda inanılmaz ağırlaştı ama herşeyden onemli katılımcıların o bloga guven duyması ve forumda olması gereken kuralların yerine getirlimesi idi .
siz bunu yapmamışsınız gördüğüm kadarıyla açıkcası bunun bir özürü yok
yoksa çekiliş için başka çare bulun yada bir arkadaşınıza rica edin o yuklesin çeksin bu durumu açıkcası kabul edilebilir bulmuyorum bunu belirtmek istedim
-
Gönderen:
pLnLp
12 Ara, 2010 15:33
-
Çekilişlerinizi videolu yapmanız gerekirdi, yeni şartlar getirdik. Hiç bir mazaretiniz olmamalıydı en azından bir arkadaşına yaptırabilirdiniz. Ki üyelerimizden programı kuramayanlar elinde kamerayla bilgisayarı çekti. Çareler tükenmiyor .
Eğer firma çekilişi yapmış isede mailin ekran görüntüüsnü koymanızı rica edicem.
Kampanyalarınızı videoya çekmeniz gerek. Aksi taktirde bütün blog kampanyalarınızı kaldıracağız. Birdahda konu açmanıza iizin verilmiyecektir.
Not: Benim notebookum vista ve gayet çalışıyor benim program.
-
Gönderen:
balpötüşü
12 Ara, 2010 16:10
-
arkadaşlar benimde vista var bilgisayarımda ve ayselin verdiği video programını açmadı.buna çözüm bulduysanız eğer zahmet olmazsa bir konu açıp anlatın günlerdir kara kara düşünüyorum ebruyu sıkıştırmaktan bir hal oldum nasıl yapcaz diye diye

yakın zamanda çekilişlerim olucak firma yapmazsa dürtücem birilerinizi.ama buda sürekli olmazki çözüm bulmalıyım.o nedenle bir konuda vista kullananlar için video kurulumu anlatımı yaparsanız ben sevinirim.