0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok zor çok yupi ninde dediği gibi eşref saati olcak azcıkta şans geçen bir firma bana edebiyat dersi verdi kendimi zor tuttum affedersiniz hocam diyecektim neredeyse düşünün sizin için nelerle uğraşıyoruz demi yupi
fırma bulmak bır zor luk ofırmanın urunu gondermesı bır zorlukbu konuda dertlıyım he gunde kac maıl atıyoruz ama cvb veren bır veya 2 ondanda olumlu cvb gelırse tabı
gerçekten cok zor cogu firma anlamıyor bile bence bazıları coooook kibar oluyooreline saglık fln diolarr bazılarıda direk ilgilenmiyorum düşünmüyorum yazıp bırakıo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün mail attığım firmaların haddi hesabı yok ama yinede ses seda yok. gelde sinir olma. + 1 Bazen " Türkçem mi kıt acaba ? "diye düşünmüyor değilim
bugün mail attığım firmaların haddi hesabı yok ama yinede ses seda yok. gelde sinir olma.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingerçekten cok zor cogu firma anlamıyor bile bence bazıları coooook kibar oluyooreline saglık fln diolarr bazılarıda direk ilgilenmiyorum düşünmüyorum yazıp bırakıo gülümser düşünmüyoruz diye mail atmalarına da razıyım en azından mailime cevap gelmiş oluyor