0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavatar dedim kaybettim ben de kardesim uyuyordu onu kaldırdım uyku sersemi avatar dedi kaybettik o da başlangıcı ilk defa duymuş Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavatar dedim kaybettim ben de kardesim uyuyordu onu kaldırdım uyku sersemi avatar dedi kaybettik o da başlangıcı ilk defa duymuş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavatar dedim kaybettim ben de kardesim uyuyordu onu kaldırdım uyku sersemi avatar dedi kaybettik o da başlangıcı ilk defa duymuş Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintamam sco bu kadar yüzümüze vurma ya bilmedigimiz eski filmleri biliyorum da yenileri izledigim yok filmin fragmanını izlemiştim ama bu kadar tuttugunu bilmiyordum
@orcun_cokdiker , @alperensavaskan , @ereknur83 , @dilekaaygun , @aknas26 seconds ago Favorite Retweet Reply
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin @orcun_cokdiker , @alperensavaskan , @ereknur83 , @dilekaaygun , @aknas26 seconds ago Favorite Retweet Replyyuppi kazandım