Gönderen Konu: Gencsen Fa  (Okunma sayısı 8582 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Gencsen Fa
« : 26 Ekim 2010, 17:07:54 »
Gençsen Fa ‎Gençsen Fa'yı Twitter'dan takip ediyor musun? Cevabın "evet" mi? O zaman süper! Çünkü bu akşam saat 21:00'de Twitter'dan soracağımız soruya doğru cevap veren ilk 10 kişi, Fa'dan bakım seti kazanacak

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Ynt: Gencsen Fa
« Yanıtla #1 : 26 Ekim 2010, 17:13:04 »
unutmam ınsallah  ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 26 Ekim 2010, 17:14:24 »
benm kazandıgım hala gelmedi grçi ama :D ilk 10 kişi ii olmuş twitter içinnn

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 26 Ekim 2010, 17:26:31 »
yaa şu twitter i türkçe yapsalar ya  >:(
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı deepblue

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 26 Ekim 2010, 17:53:47 »
ii hoşda gezersen fa da bisür kişinin hediyeleri gelmedi bunlar gönderilcekmi bakalım ???

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 26 Ekim 2010, 18:26:34 »
o saate kocam oluyor nette hayatta vermez bilgisayarı bana...teleonuda kullanamıyorum :(

Çevrimdışı daphne76

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 26 Ekim 2010, 20:35:40 »
 Bu hafta ödüllere doymaya hazır mısınız? Duman ve Atiye konserlerine biletler, Cadılar Bayramı için harika bir partiye çift kişilik davetiye Fa'dan onlarca bakım seti! Yarışmaları kaçırmamak için bizi takip edin!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin & Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı daphne76

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 26 Ekim 2010, 21:00:36 »
Hazır mısınız? Bu akşamın ödüllü sorusu saat 21:00'de geliyor! Soruyu önce "retweet" edip, cevabını "reply message" ile göndermelisiniz ;)

Çevrimdışı daphne76

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 26 Ekim 2010, 21:01:33 »
26 Ekim / Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Twitter Kampanya Koşulları:

■Kampanyaya katılabilmek için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasını takibe almak gerekmektedir.
■Yarışmada ilgili ödüllü sorunun öncelikle retweet edilip, sonrasında da sorunun yanıtını @gencsenfa reply yaparak doğru şekilde göndermeniz gerekmektedir. Doğru cevabı gönderen ilk 10 kişi, ödülü almaya hak kazanır.
■Ödülü kazanan kullanıcı ile yalnızca twitter’daki doğru cevabı veren kullanıcı hesabı üzerinden “direkt mesaj” yoluyla kontağa geçilecektir. 2 gün içerisinde iletişime geçmeyen yarışmacıların hakkı, bir sonraki doğru cevabı vermiş yarışmacıya devredilecektir.
■Söz konusu ödülün teslimi sırasında doğru yanıtı veren Twitter kullanıcısının iletişim bilgilerinde verdiği bilgilerin, kimlik belgesinden teyidi yapılacaktır.
■Aynı kişi, aynı kampanyada yalnızca bir defa ödül kazanabilir ve sadece ilk verdiği cevap değerlendirmeye alınacaktır.

Çevrimdışı daphne76

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 26 Ekim 2010, 21:05:02 »
Ve işte ödüllü sorumuz! "Türkiye’de bu yıl en çok izlenen yabancı filmin adı nedir?"