Gönderen Konu: LC WAIKIKI - SENINLE  (Okunma sayısı 2666 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sera34

• Deneyimli Kampanyacı
LC WAIKIKI - SENINLE
« : 26 Ekim 2010, 16:01:35 »
LC WAIKIKI SENİNLE
Boyunuz çok uzun ya da çok kısa, hamilesiniz, göğüsleriniz bedeninize göre çok büyük, basenlerinizi bir türlü saklayamıyorsunuz, diz kapaklarınız hoşunuza gitmiyor... Bir türlü nasıl giyinmeniz gerektiğini bilemiyor ve size yakışan kıyafeti bulamıyorsunuz. Unutmayın, herkes için ideal olan bir stil mutlaka vardır. LC Waikiki ile stilinizi yeniden yaratmak için bize başvurun, Aralık sayımızın yıldızlarından biri siz olun.

Sorunlarınızı diyetisyen ya da plastik cerrah ile çözümlemek zorunda değilsiniz. Çünkü doğru bir stil, tüm kusurlarınızı kapattığı gibi gerçek sizi ortaya çıkarabilir. Peki yeni bir ‘siz’ olmaya ne dersiniz? Seninle dergisi, LC Waikiki ile birlikte muhteşem bir organizasyon gerçekleştiriyor ve size en uygun stili belirliyor.

Türkiye’nin neresinde olursanız olun bu organizasyonumuza aşağıdaki web siteleri aracılığıyla ya da dergideki katılım formunu doldurarak bir boy fotoğrafınızla birlikte başvurun. İstanbul’da günübirlik misafirimiz olun. LC Waikiki’nin stil danışmanları size en uygun stili belirlesin. Modadaki renkleriniz, modelleriniz ve tarzınız uzmanlar tarafından ortaya çıkarılsın. Sonrasında yeni ‘siz’i fotoğraflayalım ve sayfalarımızda yayınlayalım. O gün tarzınıza uygun olarak giydiğiniz tüm kıyafetler de LC Waikiki’nin hediyesi olsun. Başvurularınızı, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin veya Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adreslerindeki katılım formunu doldurarak ya da Seninle dergisi Kasım sayısındaki katılım formunu doldurup Seninle dergisine posta yoluyla ulaştırarak yapabilirsiniz.

SON KATILIM TARİHİ 10 KASIM 2010 NOT: Ulaşım masrafları bizim tarafımızdan karşılanacaktır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı imgee

• Usta Kampanyacı
  • Olmuyorsa zorlama..
Ynt: LC WAIKIKI - SENINLE
« Yanıtla #1 : 26 Ekim 2010, 17:18:45 »
gönderim yapmaya kalktım iki kez bu hatayı verdi :(
--------------------------------------------------------------------------------

404 - Sayfa Bulunamadı!
1 Aralık 2009 tarihinde yaptığımız teknik düzenleme sonrası bazı sayfalarımıza ulaşamayabilirsiniz. Teknik düzenleme sonrası sayfaların yeri değiştirilmiş ya da sistemden kaldırılmış olabilir. Aradığınız sayfaya ulaşmak için lütfen arama bölümünü kullanınız

Çevrimdışı yasemoskan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 26 Ekim 2010, 17:50:12 »
ben katıldım oldu

Çevrimdışı sera34

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 26 Ekim 2010, 18:56:09 »
gönderim yapmaya kalktım iki kez bu hatayı verdi :(
--------------------------------------------------------------------------------

404 - Sayfa Bulunamadı!
1 Aralık 2009 tarihinde yaptığımız teknik düzenleme sonrası bazı sayfalarımıza ulaşamayabilirsiniz. Teknik düzenleme sonrası sayfaların yeri değiştirilmiş ya da sistemden kaldırılmış olabilir. Aradığınız sayfaya ulaşmak için lütfen arama bölümünü kullanınız
linki mozilldan açmaya çalış ben öyle yaptım oldu ;)

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #4 : 26 Ekim 2010, 19:21:45 »
bende katıldım bir sorun olmadı

Çevrimdışı sera34

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 27 Ekim 2010, 11:40:42 »
bu sadece bayanlar için mi  ;D ;D
lc waikiki de erkek giyimde var sen şansını dene

Çevrimdışı imgee

• Usta Kampanyacı
  • Olmuyorsa zorlama..
« Yanıtla #6 : 22 Kasım 2010, 14:00:14 »
DUYURU: YARIŞMA SONA ERMİŞTİR, KATILIMINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. BİR SONRAKİ YARIŞMA 25 KASIM 2010 TARİHİNDE BAŞLAYACAK VE 10 ARALIK 2010 TARİHİNDE SONA ERECEKTİR.