Bazı insanları anlamakta zorluk çekiyorum.Az ya da çok,küçük ya da büyük,değerli ya da değersiz ne fakeder?Taş atıpta kolumuz mu yoruldu?Biz istedik firmada gönderdi,Ne bekliyorsnunuz ki?Adı üstünde numune bunlar...
ben de istemiştim. üç gün içinde geldi
banada geçen geldi ama çok fazla bişey değilller ama işe yarıyorlr deneme k iidr nede ol sa paalı değil
Bende istemiştim geçen gün geldi... Duş jeli, el kremi... çok fazla bir ürün yoktu ama hiç yoktan iyidir
Bazı insanları anlamakta zorluk çekiyorum.Az ya da çok,küçük ya da büyük,değerli ya da değersiz ne fakeder?Taş atıpta kolumuz mu yoruldu?Biz istedik firmada gönderdi,Ne bekliyorsnunuz ki?Adı üstünde numune bunlar...
arkadaşım aynen katılıyorum sana.. resmen duygularımı ifade etmişsin
numune isteğinde bulunduktan hemen sonra mail geldi ve tam 1 hafta sonra da numuneler elime ulaştı. ilgilenen arkadaşların ümitlerini kesmemelerini öneririm
valla ben de istedim ablamla. 1 ay içinde gelir dediler. bakıcaz artık
aynen imzamı atarım bu cümlelerin altına. bir kampanya duyurusu yapılmıs , sizlerede bilgi verilmiş , begenen gider kaydolur , basvurur , begenmeyen basvurmaz . nivea orjinal boy ürün yollamayı vadetmedi , numune yollanacagını hepimiz biliyorduk .
numune tanımını bilip - bilmemekle alakalı sanırım , yada kedi ve ciğer meselesi ...
ayrıca nivea bu numune dağıtımını yapan en iyi site.. adamlar her seferinde gönderiyorlar helal olsun..
numunelerim 2 gün önce teslim edildi 1 ay içinde demişlerdi ama 1 haftayı bulmadı içerisinde bayan erkek karışık krem numuneleri mevcut gayette güzel niveaya ve formu açan arkadaşa ayrıca teşekkür ediyorum nivea kalitesi ve hızı ile 1 numara