Eğer numune gelmezse tekrar mail yolu ile ulaşırsanız hemen arıyorlar ve iki ya da üç gün içerisinde ürünler size ulaşıyor. Bana da bir kaç ay önce gelmişti.
beni hem aradılar hem mail attılar 1 ay içinde hediyeleriniz gelir dediler
Eğer numune gelmezse tekrar mail yolu ile ulaşırsanız hemen arıyorlar ve iki ya da üç gün içerisinde ürünler size ulaşıyor. Bana da bir kaç ay önce gelmişti.
beni aradılar bugün ama numunelerimiz tükendi o yüzden gecikti dediler,en kısa zamanda elinize ulaşır dediler..inşallah ulaşır elime ...
Nivea'dan numunelerim az önce geldi. El kremi, duş jeli, erkek duş jeli, çocuk saç ve vücut şampuanı, extreme comfort bam numunesi. Bir de mektup çıktı. Deneyin, görüşlerinizi bizimle paylaşın diye. Deneyip görüşlerimi yazayım ki onlar da amacına ulaşsın
nivea dan numune paketim az önce kargo ile geldi
içinde duş jeli, şampuan, el kremi, traş losyonu numuneleri bulunmakta
teşekkürler nivea
nivea dan numune paketim az önce kargo ile geldi
içinde duş jeli, şampuan, el kremi, traş losyonu numuneleri bulunmakta
teşekkürler nivea
benim de en sonunda bugün geldi,annem ve kardeşimin adına da istediğim için 3 er adet oldu hepsinden
evet benim numunelerde bugün geldi 1.5 hafta içinde göderdiler..
evet gonderiyorlar cok guler yuzlu musteri temsilcisi var boyle olunca nivea ya ilgi artiyor tabi onemli olan tatli dil bazi siteler var bir kafana vurmadigi kaliyor kabaca gonderemiyoruz malesef demiyorlarmi o insani bozuyor iste neysem isteyin geliyor arkadaslar
arkadaşlar ben bir kez kendi adıma istedim.el kremi,güneş kremi ve bebek ürünleri ile duş jeli numuneleri gönderdiler.daha sonra eşimin adına nivea extreme comfort numunesi veriliyor diye istekte bulundum.göndere göndere 2 ml.küçük tek bir kağıt parçası losyon geldi.birde kargo biz yokken gelmiş.şubeye dönmüş.küçük şişe numunesi sanıp şubeden almak için çarşıya gittik.bir de ne görelim küçücük tek bir kağıt numune.gittiğimize değmedi.önceden erkek numunesi isteyenlerin fotoları yayınlanmıştı burada.onların bir küçük tüp şişe ve küçük losyon şişesiydi.bende öyle gelecek sandım.ama fiyasko oldu bizimkisi