geçen hafta içinde siteden numune talep etmiştim.bugün arayp adresimi doğruladılar ve en kısa sürede yollayacaklarını söylediler.bakalım...
Hadi bakalım umarım elinize geçince bizleri de haberdar edersiniz. Paylaşımınız için teşekkürler.
geçen hafta içinde siteden numune talep etmiştim.bugün arayp adresimi doğruladılar ve en kısa sürede yollayacaklarını söylediler.bakalım...
Hadi bakalım umarım elinize geçince bizleri de haberdar edersiniz. Paylaşımınız için teşekkürler.
Rica ederim mirabilis19. ben de merak ediyorum. Bakalım nası bi şi yollıycaklar..
içindekiler;
saç bakımı (1-2paket), erkekler için traş köpüğü , kurumuş eller için krem. ama hepsii çook az miktarda. ama gerçekten işe yarıyor.
bende istedim... kendimi yüzsüz gibi hissettim ama isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü kara 
bencede benide tam ders saatinde aradılar açamadım mail attılar numunemizden stoklarda bulunmamaktadır dediler
yine deniyecem
vay be

o kadar talepten dolayı bitmiştir

2kez isteyen warmı ?
bana sadece erkek parfüm ve kolanyası geldi diyer saydıklarınız gelmedi
Arkadaşlar ben de istedim. Bu hafta içi aradılar, adres teyiti yaptılar. 1 ay içinde göndereceğiz dediler. Nivea = Kalite
valla bende geçen ayın 23nde istedim ama hala göndermediler zaten bitmişse göndermezler yahu
gerçekten müthiş bir site... baksana hem çocuklarına hem kendine yollamışlar

güle güle kullan... istemeyi düşünüyorum bende elimdekiler bitince ...