şimdi bana da geldi... 1 haftayı biraz geçti benimkisi...gelmeyenler umudunu kesmesin...yolluyolar..
banada bi yerden kargo gelmiş dün ama evde olmadığım için bizim güvenlik görevlisine vermişler adam kargo kağıdını kaybetmiş ,eczacıbaşından geldi diyo -acaba niveadanmı geldi-size gelen kargo adresi kimden yazıyordu
banada bi yerden kargo gelmiş dün ama evde olmadığım için bizim güvenlik görevlisine vermişler adam kargo kağıdını kaybetmiş ,eczacıbaşından geldi diyo -acaba niveadanmı geldi-size gelen kargo adresi kimden yazıyordu
evet eczacıbaşı beiersdorf yazıyo göndericide...yurtiçiyle geldi...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbana da geldi, uzun zaman sonunda
ancak bekledigimden az buldum, koskoca nivea'yı pinti gördüm bioderin numuneleriyle karşılaştırınca
bence asıl pintiler "numune bitti" "öyle bir hizmetimiz yok" gibi sudan bahanelerle istekleri geri çeviren firmalar... Hatta pinti listesinin başına bir cevap mailini bile çok görenleri koymak gerek
bana da bugün geldi, double effect numunesi, küçük ama çok şirin bişey
banada bugün geldi niveadan
arkadaşlar bu numune için telefonlamı geri dönüyorlar yoksa maillemi? bana kimse geri dönmedide....
teşekkürler nivea numunelerim geldi
arkadaşlar bu numune için telefonlamı geri dönüyorlar yoksa maillemi? bana kimse geri dönmedide....
mail atıyolar genellikle...