0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sonuçlar 10 Kasımda açıklanıyor.Ankara ili direksiyon sınav tarihi 04/12/2010
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSonuçlar 10 Kasımda açıklanıyor.Ankara ili direksiyon sınav tarihi 04/12/2010Direksiyon sınavı 27 kasım değilmi.. Birde birsey sorucam arkadasıma hocası demiş,3 şık ard arda aynı olmuyormus.Örn;CCCDDDgibi.. geçen yılların cvp anahtarına baktım hiç gerçekten de yok.. Acaba doğrumu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSonuçlar 10 Kasımda açıklanıyor.Ankara ili direksiyon sınav tarihi 04/12/2010Direksiyon sınavı 27 kasım değilmi.. Birde birsey sorucam arkadasıma hocası demiş,3 şık ard arda aynı olmuyormus.Örn;CCCDDDgibi.. geçen yılların cvp anahtarına baktım hiç gerçekten de yok.. Acaba doğrumu Şıklarla ilgili kesin bir şey söyleyemem 3 şık aynı olabilir ama daha fazla denk geldiğini hiç görmedim.Milli eğitimden gönderilen listede Ankara ili 4 Aralık direksiyon sınav tarihi.Başka illerinkini bilemem değişiyor.
Ehliyet sınavına katılan herkese geçmiş olsun.Direksiyon sınavı için Allah kolaylık versin.Direksiyon sınavı için mümkün olduğunca arabanızla çalışmanızı,bol bol kalkış ve duruş çalışması yapmanızı tavsiye ederim.Daha da önemlisi sınavda heyecanlanmamak gerekli.