Son derece amatörce bir iş..Bu tür şifre göndererek katılımın sağlandığı çekilişlerde şifreli kart ürünün içine konur ki bu bahsettiğiniz durumlar gerçekleşmesin diye.
Arkadaşım haklısın.Çaykur daha önce kampanya yapmadı galiba.Yada kampanyayı yürüten firma bunu akıl edememiş.Bu ne şifre bolluğudur yahu.Şansımız milyonda bir bile değil...
dün amcamın oğlu 10 tane verdi bana yolladım;D
25 Tane duruyor köşede.Unutucam kalcak nerdeyse.. Bir üşengeçliktir bu ara üstümde sormayın gitsin..
Bu amatörler şifreli kartın yanına bir de fiş ibrazı göstermek zorunludur diye bir ibare koysalardı o zaman iş değişirdi.
Aydın şansın varsa sana çıkar. Şans bu, canınızı bu kadar sıkmayın. Neticede zaten uzun çekilişti, bu üründe yüksek katılım beklenen birşey. Ben belediyeden bir hediye kazandım, sürün babam sürün. Hala teslim alamadık

Kazansan başka dert yani, yok törenlere katıl, fotoğraf çekil, vaaz dinle

Bu iş şans meselesi.

Piyangolar hep kodamanlara vurmuyor, gariban da kazanıyor değil mi ?
Aslında ben ve şans kavramı şimdiye kadar hiç birarada olmadı ama bu sefer sanki bir şey yakalayacağım gibi ; şu anda 8 - 9 çekilişe katıldım sonuçları bekliyorum.İsmimi eğer bir gün bir yerde görürsem(bu yedekler dahi olsa) herhalde küçük dilimi yutarım

.
Bende 2 katılım yaptım şimdi...
Heyecanla çekiliş tarihini bekliyoruz
302 tane katılım yaptım bakalım hayırlısı herkeze bol şans
Bundan 1 telefon çıkarsa yeter artar bile. katılım çok fazla olacak gerçekten.