benim bildiğim kadarıyla kuponu almaya hak kazandığınız fişi de saklamanız gerekiyor.
benim aldığım marketten fişimi kaybetmemem özellikle belirtildi
eğer bu nokta önemliyse her elinde kupon olup ama fişini ibraz edemeyenler alamayacak 
maalesef şartlarda fişin teslimatı hakkında bir bilgi yok,zaten bizim burda küçük bakkallarda bile katılım şifresi veriliyor.bakkallarda fiş verilmeyeceğinden demekki fiş şart değil...
katılım 1 milyonu aşar bu gidişle
Ben şimdi internetten katıldım.
Arkadaşlar. katılımlar nasıl gidiyor. 1 ay kaldı. yinede uzun süre.
bugün 20 liralık alışveriş karsılıgı 2 adet kupon verdiler iki kupondaki kod da hatalı dedi
gecen annemde almış onuda göndermeye calıstık hatalı promosyon kodu dedi
acaba alışveriş yaptıgımız markete hep hatalı kuponlarımı vermişler:)
1 adet ile katıldım yeter şans sonuçta bazen 100 katılımlada olmuyo
Çaykurun çayı iyi hoş da bu kampanya en çok kahvecilere yaradı. Küçük bir kasabada esnafım. Hemen yan tarafım çay ocağı. Her hafta çaykur pazarlamacısı gelir ve çay verir bu çay ocağına ve bazen 20 bazen 30 tane çekiliş kartı bırakır. kasabada 5 çay ocağı var hepsine verse ohooo. İşimiz zor arkadaşlar. Zannedersem kazananların çoğu esnaf olacak. Ümidinizi kırmayayım ama gözlemim ve tahminim bu yönde. Bahtımız açık olsun.
Çaykur neticede sektörde tekel konumunda arkadaşlar, pazarın hakimi. Ben de tam zıttını yaşadım, bazı marketlerde kasiyerler üşenip vermiyorlar. En son aldığımda kadın dedi o 30 TL'lik alışverişte, 10 TL'ye alamazsınız. "Kuponu çıkarın bakalım" dedim. Kimseye vermemişler böyle
Son derece amatörce bir iş..Bu tür şifre göndererek katılımın sağlandığı çekilişlerde şifreli kart ürünün içine konur ki bu bahsettiğiniz durumlar gerçekleşmesin diye.
2 adet gönderim de ben yaptım.