Gönderen Konu: Hediye Evi  (Okunma sayısı 12108 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Hediye Evi
« Yanıtla #40 : 05 Şubat 2009, 00:25:47 »
Bu konuyu buraya ben açtım ve açarken tereddüt etmedim verir vermez diye ama madem gerçekten hediye vereceksiniz işimize yarayan birşey olsun.Maddi degeri önemli degil biz burdan hep maddi degerli hediyeler için kampanya duyurmuyoruzki.

melis.se

• Ziyaretçi
« Yanıtla #41 : 05 Şubat 2009, 01:26:09 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bu konuyu buraya ben açtım ve açarken tereddüt etmedim verir vermez diye ama madem gerçekten hediye vereceksiniz işimize yarayan birşey olsun.Maddi degeri önemli degil biz burdan hep maddi degerli hediyeler için kampanya duyurmuyoruzki.

katılıyorum arkadasım :))

Çevrimdışı kadirmon

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #42 : 07 Şubat 2009, 18:38:51 »
Tamam hediye isteyen bir arkadaş sitemden Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin msn desteğe girsin bilgilerini alıp hediyesini yollayacağım. Teşekkürler

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #43 : 07 Şubat 2009, 19:05:12 »
aramızdan birinimi seçicez şimdi :) :-\

melis.se

• Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : 08 Şubat 2009, 00:01:28 »
Tamam hediye isteyen bir arkadaş sitemden Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin msn desteğe girsin bilgilerini alıp hediyesini yollayacağım. Teşekkürler

valla bebegım ıcın su oten kusları begendım maddı olarakda fıyat dusuk zaten hedıye verırmı acep ???

Çevrimdışı nur2008

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 09 Şubat 2009, 01:58:40 »
arkadaşlar adres güzel ama msn adresi neden  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bildiğim kadarıyla şirket veb siteleri hotmail olmaz. sakın kandırılmayın

Çevrimdışı peja

• Usta Kampanyacı
  • dımdızlak team üyesi :):)
    • kişisel
« Yanıtla #46 : 09 Şubat 2009, 02:10:46 »
arkadaşlar adres güzel ama msn adresi neden  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bildiğim kadarıyla şirket veb siteleri hotmail olmaz. sakın kandırılmayın
msn adresinde böyle bir olasılık olması gerekmiyor ama mail adresleri info.hediyeevi.com ::)
öbürü de gelmis hani bana hani bana demis :p

Çevrimdışı peja

• Usta Kampanyacı
  • dımdızlak team üyesi :):)
    • kişisel
« Yanıtla #47 : 09 Şubat 2009, 02:16:08 »
Ama daha portalın baya bir güvenlik açığı var kesinlikle özel bilgilerinizi vermeyin derim.. alışveriş yapacaksanızda kredi kartı bilgileri isteniyosa onu kesinlikle vermeyin ::) :)
öbürü de gelmis hani bana hani bana demis :p

chemy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : 09 Şubat 2009, 10:38:48 »
ya ilk önce gelip milleti kandırmaya çalıştı, yok işte 200. olmuşum falan diye, sonra baktı millet akıllı çıktı yemiyo, hemen başka bir adresle girip hediye vereceğini söyledi, bu size inandırıcı geliyor mu, evet şimdi bir kişiye hediye gönderebilir ama bu tamamen siteye insanları çekmek için, bu güvenilir olduğu anlamına gelmez. dikkatli olun, heryere bilgilerinizi vermeyin.

Çevrimdışı seker_lady

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 09 Şubat 2009, 18:06:15 »
bana gecen özelden slm nbr diye mesaj attı arkadaslar size de attı mı bence bu da yalancı  >:(