Nasıl Kazanacaksınız?
Kazanmak için tek yapman gereken arkadaşlarını WSI Turkiye Fan Sayfasına davet etmek. 22 Kasım 2010 günü sonuna kadar arkadaşlarını davet et. En çok puanı toplayan sen olursan, bavulunu hazırla, Prag, Viyana ve Budapeşte şehirlerini kapsayan 7 gece 8 gün sürecek 2 kişilik Avrupa seyahatine sen gidiyorsun. Unutma, kazanma şansını artırmak için daha çok arkadaşını davet et.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinRef linki değildir...
ref linki değildir 
Ref ise değiştirelim valla olmaması lazım.. Açılan sayfadan kopardım geldim.. Zaten linke tıklayınca adımın yazması lazım su kişi tarafından daveti kabul ettin diye.Çıkmadı dimi :S
ondan demedim diazem Bey sizin ref linki vermeniz dünyanın sonu gelmesi gibi bir durum olur

isterseniz bu linki koyalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
7 Gece 8 günlük Avrupa seyahati için puanları toplamaya devam.. Ama bunları mutlaka okuyun :
- Davet ettiğiniz kullanıcı başına 1 puan kazanacaksınız. (Daha önce davet gönderilmiş ya da üye olmuş kullanıcılardan tekrar puan kazanılamaz.)
- Davetiye gönderdiğiniz kullanıcının daveti kabul etmesinin ardından işleme devam e...dip üyelik için Like butonuna basarak sayfamıza üye olmasıyla 10 puan kazanacaksınız. (Daha önce üye olmuş kullanıcılardan puan kazanılamaz.)
7 gece 8 günlük Avrupa Seyahati ödülümüze çok yakınlar ! Selver Yıldız, İsmail Gökçetin, Yeliz Can, Meral Arslan, Burcu Ak ilk 5'deki sıralamada önde gidiyorlar...