dün baktım görünmüyordu nursencim kapatmışlar bazı kişilere sanırım ama nedeni ne yani bu gizliliğin.
slm cnm baktım herkese acıktı kapatmışlar çünki
şikayet edilen şahıs değişik isimlerle girip kişilerin kocalarının linklerini koydu buda sahte şikayet edin die o yüzden etkinliği kapatmışlar seni davete deyim diye baktım birisi sana davet göndermiş sanırım gri renk ismin seçilmiyor
yada sen davetleri kapattın gitmiyor bilmiyorum.
şuan görüyormusun peki
dünden beri 100 hesap kapanmış bu arada şikayet ede ede
bende sayfa bulunamadı yazıp duruyor.davet edilmişimdir evt o kadar etkinlik yapılıyorki hepsini yok sayıyorum oda gitmiştir arada dün bakayım dedim giremedim.şikayet edilenleri engellemek tamamda ben ne alaka.ben herkesin herşeyinden haberdar olduğumdan açık ederim diye korkan varsa o başka tabi.burdada yaptık linkler koyduk üşenmeden şikayet edenlerden biride bendim.bana gizli olan her alanda arkamdan iş çevrilmiştir görmek istiyorum bu konuda ısrarlıyım
şimdi bende göremiyorum şikayet ediyordum ben niye engellendim
şuan kimse göremiyormuş sanırım sayfayı kaldırdılar tepki alınca yada facebook kapattı
etkinlik kapanmış sanırım haberim yok ama bende erişemedim
ama 100 hesap kapandı onu biliyorum
arkadaslar etkinliğe ne oldugunu bizde anlamadık yokoldu bi anda sanırım biri şikayet etti ama ne kısa zamanda yenisi gelio.yeni etkinlik linkinide burdan paylaşıcaz

illaki böle bişi yapıp teşhir edilmesi lazım sahtelerin yoksa basedileceği yok.malum birilerinin işi gücü yok
100 kişiyi şikayet ettik kapandı sahtele,r bende şikayet ettim artık hilecilerin kazanmasını istemiyorum
yok artık ne yapmaya çalışıyor bu insanlar nasıl yüzyüze bakacaklar sonra