madem herkes sahte hesaplardan şikayetçi.belli kişilerin kendini açtıgı sahte hesaplarla oylayarak kazanmasına kızıyoruz tam bunun için bi etkinlik var face de Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin linkide bu ilgilenenler ilcelesin derim.hem böylelikle hesabınızda sahte kişiler varmı öğrenir silersiniz hemde hep birden şikayet ederek kapattırabiliriz.
umarım sikayetci olan herkes bu etkinlige katılır bir tek söylenmekle olmuyor bu isler birlik olmamız lazım Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
arkadaslar egerki sahte hesaplarla kendini oylayanların kazanmasını istemiyorsanız bu etkinlğe katılın ve orda açıklanan kişileri sizde şikayet edin o hesaplar kapatılsın.o kendini oylayan akıllılarda emek harcamak neymiş öğrensin.herkes etkinlik duvarına bi baksın 10 dk ayırıp siakyet edin arkadaslar.burdan biçok kişinin isimleri bile kullanılarak sahte face ler açılmış ve biçok kampanyacı eklenmiş gercek sanılarak
sahteleri şikayet et et bitmiyor ne 10 dakikası dünde bugünde dakikalar sürdü şikayet etmem
bu etkinlik sayfası neden bende görünmüyor acaba

şahse göremi etkinlik yapılıyor anlayamadım.
dun aksam bende kapanmışlar harıc hepsını sıkayet etmıstım
ben açıklama bekliyorum herkes görüyorda etkinliği ben neden göremiyorum? 3-5 kişi kendi sahtelerini ört bas etmek adına etkinlik mi yapıyor bilmek benimde hakkım.etkinliği banada açın bende şikayet edicem niye gizli saklı işler yapılıyor anlayamadım...
ben açıklama bekliyorum herkes görüyorda etkinliği ben neden göremiyorum? 3-5 kişi kendi sahtelerini ört bas etmek adına etkinlik mi yapıyor bilmek benimde hakkım.etkinliği banada açın bende şikayet edicem niye gizli saklı işler yapılıyor anlayamadım...
ben aksam gorebılıyordum valla sımdı ıs yerınde face yazak oldugundan gıremıyorum zaten gorunurmu gorunmezmı bılmıyorum
dün baktım görünmüyordu nursencim kapatmışlar bazı kişilere sanırım ama nedeni ne yani bu gizliliğin.