Gönderen Konu: alone bag kamapnayalarına katılcam ama bulamıyorum yardım  (Okunma sayısı 3064 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı inaysa

• Usta Kampanyacı
ya arkadaşlar güncellendi ama ben katılcağım kampanyayı bulamıyorum alone bag kampanyası kim,n var ay yarım sattir arıyorum bulamadım :(((
Oyun bitince; şahta, piyonda aynı kutuya konur.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
benim bloğumda var alone bag güncel tüm kampanyalarımı toparladım ama karıştı sanırım böyle olunca :-[
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı inaysa

• Usta Kampanyacı
saol pötüşüm ya ben bütün kampanayalara katılmak istemiyorum ilgimi çekenlere katılmak istiyorum e şimdi ara ara bulamadım valla önceden kolaydı benim için

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
ee işte biz bunu anlatmak istiyorduk bazı kişilere ama nerdeee anlayan böyle tabikide zor oldu benim mesela kampanya katılımlarım azaldı hepsi birarada olunca

Çevrimdışı inaysa

• Usta Kampanyacı
valla arkadaşlar ta 5 sayfadakilere katılıyorum burda kafam arıştı çeyyiz comları buldum orda onlara katılıyorum :)

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
ya evet benimkilerdede azalma oldu :-\
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
ben iki gündür kartmakarışık oldum nereye katılıp katılmadığımı untmuş hale geldim evle ilgilenmek zorunda kalıyorum işimi halldeip katılayım diyorum bir bakıyorum katılacağım blogu bulamaz oldum bence eski düzenimiz daha iyiydi
olduğu kadar olmadığı kader..

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
Arkadaşlar şuan ne olacağına tam karar veremedik daha düşünüyoruz. Tek başlık altında toplanmayabilirde farklı şeyler olabilir yanii en kısa sürede konu halledilecek  :)
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
Arkadaşlar şuan ne olacağına tam karar veremedik daha düşünüyoruz. Tek başlık altında toplanmayabilirde farklı şeyler olabilir yanii en kısa sürede konu halledilecek  :)
bencede düzgün bişekilde halledilsin cnm böyle tek başlık halindede katılım olmuyor bayağı azalma var kampanyalarımda :(

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
kişinin tüm kampanyalarını alt alta toplaması ilk başta güzel oldu gibi gelmişti ama ne nerde bulmak gerçekten artık çok zorlaştı