elimde 3 adet çıkabilecek site var ama henüz çıkmadı
başka hangi siteler olabilir
Uf ya tam ip ucuna bakıyordum.
cnbce.com
buldugunuz zaman ne yazdı tebriklermi..
tühbe sabah baksaydım bulabilirdim, şimdi baktım ilk denemede buldum
tebrikler yazdı diyor kız arkadaşım buldu msndeydik. hemen arkasından ben buldum super yazdı.
hurriyet.com uben bulduğumda tebrikler yazmıştı arkadaşlar ama lockerz da bi arkadaş geceden bulmuş ve yazmış ble foruma.
turkcell.com da super yazdı bana fakat .3 saniyede bulmuştum. araştırdım kimse benden önce veya geceden bulmamış.
anlayacağınız bence tebrikler ya da super farketmiyor. laf olsun 2 farklı tebrik olsun diye yazılıyor bence o.
yne de emin değiliz tabi
tebrikler yazdı diyor kız arkadaşım buldu msndeydik. hemen arkasından ben buldum super yazdı.
hurriyet.com uben bulduğumda tebrikler yazmıştı arkadaşlar ama lockerz da bi arkadaş geceden bulmuş ve yazmış ble foruma.
turkcell.com da super yazdı bana fakat .3 saniyede bulmuştum. araştırdım kimse benden önce veya geceden bulmamış.
anlayacağınız bence tebrikler ya da super farketmiyor. laf olsun 2 farklı tebrik olsun diye yazılıyor bence o.
yne de emin değiliz tabi
turkcell ilk bulan benim arkadaşım hemen kendine pay biçme
yne de emin değiliz tabi
turkcell ilk bulan benim arkadaşım hemen kendine pay biçme
Sende o kadar emin olma sadece bu sitede değil baska sitelerdede hemen bulanlar varmış..

Forumdan en fazla 4-5 kişi falan kazanır diye düşünüyorum