ama aynı İP den girdiğimi kim söyledi
IP adresini değiştirdin diyelim Mac adresin var bu seferde, Sen şimdi mac adresimi değiştirmediğimi kim söyledi dersin

Neyse ben 28inde kazandım zaten al senin olsun
İyide normalde ilk ipucu saat 09:00 da veriliyor. Biz gece 00:00 da birinin hile ile bulduğu cevapla katılıyoruz. İlk cevaplasak bile shuffle'ı vericeklerini sanmıyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin7. maddeyi oku.
arkadaşım kendini kasma bu kadar 1. yi normal ttnet bağlı olan bilg. dan 2. yi ise Laptop ile Vodafone modem ile bağlanıp girdim daha soracağın başka biey var mı?
ama aynı İP den girdiğimi kim söyledi
IP adresini değiştirdin diyelim Mac adresin var bu seferde, Sen şimdi mac adresimi değiştirmediğimi kim söyledi dersin
Neyse ben 28inde kazandım zaten al senin olsun 
hile ile bulunmuyor ki sadece şans hergün aynı tür siteler soruluyor arkadaşlık video vs.
arkadaşım kendini kasma bu kadar 1. yi normal ttnet bağlı olan bilg. dan 2. yi ise Laptop ile Vodafone modem ile bağlanıp girdim daha soracağın başka biey var mı?
Ahada alıntı yaptım silemezsin de daha, bugünkü sana çıkarsa şikayet edecem (H)
Muhahaha
bu performans tablosunda - işareti var çek işareti var bir de x işareti var hangisi ne anlama geliyor acaba?
forum son günlerde iyice zıvanadan çıkmış

hayret ediyorum doğrusu,herkes ne kadarda birbirini kıskanır olmuş ve ne kadarda bencil,kibirli arkadaşlar türemiş, ve ayrıca ne kadarda "aç gözlü türk toplumu tablosunu" istikrarlı bir şekilde çizmeye ve gün geçtikçe büyütmeye başlar olmuşuz...
forumun seviyesi gün geçtikçe düşüyor bence artık yetkililerin katı kurallar uygulamaya başlaması gerekiyor...
saati nerden bilcemki ya benimk, geriyse :\
saati nerden bilcemki ya benimk, geriyse :\
erken başladı bu gün ama henüz bulamadım
buluyodum buluyodum bulamadıııım