0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben 00:00 itibariyle cevapladım. Yetkililerede durumu bildiririm Zaten onlarda bu durumdan haberdardır. Uzman Tv diyen arkadasa tesekkürler
ilk cevaplarsak kazandınız uyarısı hemen geliyor mu mail ile?
ilk cevaplarsan tebrikler yazıyor diğer türlü süper yazıyorLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk cevaplarsak kazandınız uyarısı hemen geliyor mu mail ile?
bişey değil sco bende zaten diğerini 00:00 da girdimLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen 00:00 itibariyle cevapladım. Yetkililerede durumu bildiririm Zaten onlarda bu durumdan haberdardır. Uzman Tv diyen arkadasa tesekkürler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbişey değil sco bende zaten diğerini 00:00 da girdimLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen 00:00 itibariyle cevapladım. Yetkililerede durumu bildiririm Zaten onlarda bu durumdan haberdardır. Uzman Tv diyen arkadasa tesekkürler Aynı ip adresinden farklı üyeliklerle katılım yapanların hesapları kapatılıp ödül alma hakları ellerinden alınacaktır diye bi kural var sanırım okumamışsın..