0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsemihsamsun ile sco siz daha önceki günlerde erken bulmuştunuz dimi,öyle oldugunu söyleyin lütfen..Evet ben buldum ve %90 kazandıgımı düşünüyorum. Çünkü video sitesi çıkacagını bilmiyodu hiç kimse Yarın ne çıkacak şimdiden düşünmeye basladım bile hocam nasl bi tahmin bu böylee neye istinaden diosun bunu .d
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsemihsamsun ile sco siz daha önceki günlerde erken bulmuştunuz dimi,öyle oldugunu söyleyin lütfen..Evet ben buldum ve %90 kazandıgımı düşünüyorum. Çünkü video sitesi çıkacagını bilmiyodu hiç kimse Yarın ne çıkacak şimdiden düşünmeye basladım bile
semihsamsun ile sco siz daha önceki günlerde erken bulmuştunuz dimi,öyle oldugunu söyleyin lütfen..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsemihsamsun ile sco siz daha önceki günlerde erken bulmuştunuz dimi,öyle oldugunu söyleyin lütfen..daha önceden bulmuşluğum var fakat, tabiki bu kampanya ya , bu forumca katılmıyoruz :=), türkiye genelinde oynanıyor :=)twitter ve friendfred de büyük ihtimal kazanmıştırum ama diğerlerinde erken olsada 2. deneyişimde olduğu için emin değilim
yani daily çıkacağını nerden biliodun ki ?
Şimdi biri kalkıp 1. saniye dermi bekliyorum bakalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞimdi biri kalkıp 1. saniye dermi bekliyorum bakalım biri dedi bile "00:00:01 de buldum zaten sayfa açık bekliyordu(ahmet799"
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyani daily çıkacağını nerden biliodun ki ?Forumca hislerimiz çok kuvvetlidir
Ben bugun aslinda sipsak tvyi de dusundum ama 2. Tercihimdi