0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitebasketbolla ilgili aklıma gelmişti hatta sadece asketbol sitesine baktımıştım.Googleye basketbol yazdım zaten dün saat: 00:00 olunca ntv birde başka siteye baktım, dedim içimden üç harfli bi basketbol sitesi vardı ya neydi o acaba dedim yabancı bi siteolduğunu biliyordum ama nba harfleri aklıma gelmedi , amağaan onunlamı uğraşacam yaa dedim bakmadım. demekki hatta ilk site olarak çıkıyor nba ama olmayınca olmuyor, gitti ipod, zamanla kayıp etsem neysede bilipde kayıp etmek daha beter oluyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin site
yaz bari bizde çekilişe katılalım
teşekkürler.ben hiç erken olamam bu tip şeylerde o yüzden çekilişe girmek için anca bakıyorum konuya inşallah sen kazanırsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaz bari bizde çekilişe katılalım o siteyı bulanlar mı çekilişe katılmış sayılıyor ben anlamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaz bari bizde çekilişe katılalım o siteyı bulanlar mı çekilişe katılmış sayılıyor ben anlamadımevet o siteyi bulanlar çekilişe hak kazanıyorlar