Son zamanlarda artan bir trend; x kişi üye oluyor forma ve hemen kampanya açıyor.Çoğusu asılsız çıkıyor.Kampanya kazanı gibi...Buna bir çözüm bulunabilir mi?
İşin açığı bunu belliki hususi yapanlar var..Burayı sevmeyeneler felan.. Birde ilk oldugunda farkettik ancak önce bişey yapmadan bekledik.. onuç olarak ortaya su cıktı katılan arkadaşlar farkettiler ki dolandırılmışlar..
2. defasında ise zaten kendini belli etti durum arkadaşlarda tepkisini koydu.. Ancak kesin emin olmadıktan sonrada mudahil olamayız...
Son zamanlarda artan bir trend; x kişi üye oluyor forma ve hemen kampanya açıyor.Çoğusu asılsız çıkıyor.Kampanya kazanı gibi...Buna bir çözüm bulunabilir mi?
Aslında forumumuza yeni kayıt olan bir kişinin siteyi incelemeden kampanya konusu açması düşündürücü!Yeni kayıt olanların bu tür asılsız ve ya fake kampanyalarına pek itibar etmemek gerekir diye düşünüyorum!
Bence belli bir rütbe olmadan kampanya açılmasına izin verilmesin olabiliyorsa tabi
burada asılsız açılanların dışında bazı firmaların başlattığı kampanyalarda sonuçsuz ve asılsız kalıyor mesela avonun birçok kampanyası fossss çıktı ne yazıkki hakeza e-kolay ınkilerinde birçoğu böyle ne azıkki
bu soruna hiç bir çözüm bulunmaz
vip dükkan .com da asılsız mail çekiyor şu ürünleri şu gün 10tl vercem diye şipariş verme butonu guya bozuk mail çektim düzeltecez demişler kampanya bittigi zaman tabi.
burada asılsız açılanların dışında bazı firmaların başlattığı kampanyalarda sonuçsuz ve asılsız kalıyor mesela avonun birçok kampanyası fossss çıktı ne yazıkki hakeza e-kolay ınkilerinde birçoğu böyle ne azıkki 
Avon un kampanyaları kesinlikle foss şampuan setlerimizi yollamadılar mesela
Aslında forumumuza yeni kayıt olan bir kişinin siteyi incelemeden kampanya konusu açması düşündürücü!Yeni kayıt olanların bu tür asılsız ve ya fake kampanyalarına pek itibar etmemek gerekir diye düşünüyorum! 
zaten uyarmıştık noldu o kampanya