şampuan nasıl bişey acaba daha önce kullanan varmı yada alıpda kullanan varmı
cokda ucuzmus uyduruk bişeymiki
biz devamlı elseve kullanırız ama bu sampuanıda % 50 indirmli diye gittim 3 tane aldım ince telli saclar için ve kepekli saclar için olanı ama eve geldim duş aldım hiç köpürmezmi sampuan köpürmedi sadece denemek için girmiştim duşa begenmedi kokusu acayip pril kokusu gibi sonra elseve kremini sürdüm saclarım güzel görünüor ama sampuan berbat artık ihtiyacı olan birine veririm
adı neydi şampuanın?değişik bir adı vardı hatırlayamıyorum şimdi
şampuan gayet güzel bence ben beğendim valla
Nazar etme ne olur
Fazla Kart alın sizinde olur.
)
valla çok şükür bu yaşıma kadar kimseyi nazar etmedim çünkü nazarım yok.güle güle kullan
bu saah aldım 2 şampuanımı da..geçen kazandığım 2 tavadan birini almamıştım annem talip çıkınca onu da şampuanlarla birlikte aldım.iyi oldu epey gider şampuan inş..
bugun bursaya gidersem alcam tavayla beraber ama kararsız kaldım ucuz diyede işime yaramıcak sampuanı almim diyorum ama ikide farklı yorum var
nursencim tavsiye ediyormusun:)
bugun bursaya gidersem alcam tavayla beraber ama kararsız kaldım ucuz diyede işime yaramıcak sampuanı almim diyorum ama ikide farklı yorum var
nursencim tavsiye ediyormusun:)
al gitsin en kötü ihtimal ayaklarını çoraplarını yıkarsınız

ben kuşumu yıkarım beğenmezsem, fa dan gelen duş jelini beğenmemiştim kuşumun duş jeli oldu artık
bugun tavayı almaya gıttım sıstemede sorun varmıs dusmedı ındırımımı
money clubu arayın dedım bu 3.gelısım ındırım tutarı kadar yol parası verdım dedım aradılar tavayı alıp ucretını odıcekmısım 2gun ıcınde yuklenecekmıs ındırım tutarı kartıma almadım bende daha 10gun var zaten beklerım bendekı sanssızlık ta bukaadar işte