0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tavayı almanın son günü ne arkadasım almadıda daha
öyle yazıyor fakat geçende bir arkadaşta deterjanı cem tava kampanyası başladığı için alamamış öyle yazmıştı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin gecen defaki kampanyadan tavalarımı alamadım 3defa gitmeme rağmen tava yok bulamadım .boşuna gitti okadar beklemem . bunu kacırmayım bari teselli olur belkii money kart numarasını ara.hemen geri dönerler.bir şekilde tedarik ederler canım.bence 444 lü numarayı ara konuş..aynen katılıyorum ben tavayı bulamadığım ilk gün mail atmıştım money e bana geri döndüler telle aradılar şuan var gelip alın die.keşke mail atsaydın en azndan.yeni kampanya başlarsa alamazsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin gecen defaki kampanyadan tavalarımı alamadım 3defa gitmeme rağmen tava yok bulamadım .boşuna gitti okadar beklemem . bunu kacırmayım bari teselli olur belkii money kart numarasını ara.hemen geri dönerler.bir şekilde tedarik ederler canım.bence 444 lü numarayı ara konuş..
gecen defaki kampanyadan tavalarımı alamadım 3defa gitmeme rağmen tava yok bulamadım .boşuna gitti okadar beklemem . bunu kacırmayım bari teselli olur belkii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin gecen defaki kampanyadan tavalarımı alamadım 3defa gitmeme rağmen tava yok bulamadım .boşuna gitti okadar beklemem . bunu kacırmayım bari teselli olur belkii money kart numarasını ara.hemen geri dönerler.bir şekilde tedarik ederler canım.bence 444 lü numarayı ara konuş..aynen katılıyorum ben tavayı bulamadığım ilk gün mail atmıştım money e bana geri döndüler telle aradılar şuan var gelip alın die.keşke mail atsaydın en azndan.yeni kampanya başlarsa alamazsın hiç aklımagelmedi kızlar.sinir oldum burdaki migros calışanlarına zaten rafta yoksa yoktur diyolar.bakmıyorlarda hiç .gitti yani tava