yine mi beklicez oo hayır
Bence de daha başlamamış görünüyor...
Açıklama : 19 ? 28 Ekim 2010 tarihleri arasında web sitesini ziyaret ederek kartınızı ilgili kampanyaya tanımladığınızda, I am 400ml şampuan çeşitlerinden 1 adet %70 indirimli almaya hak kazanırsınız. I am 400ml şampuan çeşitlerinden 1 adet %70 indirimli alımınızı 12 Kasım?a kadar Migros mağazalarından yapabilirsiniz. Kampanyadan sadece bir kez yararlanabilirsiniz. Ürün indirimi teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa, indirim tutarı 2 gün içerisinde Money Club kartınıza tanımlanacak ve ilk alışverişte indirim olarak yansıtılacaktır.
Yarın 11'de görüşmek üzere.
kampanya 19unda başlıyomuş sanırım
nerden duydun ki canım?sitede herhangi bir bilgi var mıydı?
Açıklama : 19 ? 28 Ekim 2010 tarihleri arasında web sitesini ziyaret ederek kartınızı ilgili kampanyaya tanımladığınızda, I am 400ml şampuan çeşitlerinden 1 adet %70 indirimli almaya hak kazanırsınız. I am 400ml şampuan çeşitlerinden 1 adet %70 indirimli alımınızı 12 Kasım?a kadar Migros mağazalarından yapabilirsiniz. Kampanyadan sadece bir kez yararlanabilirsiniz. Ürün indirimi teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa, indirim tutarı 2 gün içerisinde Money Club kartınıza tanımlanacak ve ilk alışverişte indirim olarak yansıtılacaktır.
cnm biri böyle bişe paylaşmış başka bi sitede.ben incelemedim yoksa böyle bir bilgi varmı die.ama var demekki
tamam canım çok sağol.geçenki de salı günüydü galiba .belki yarın çıkar.inş alabiliriz..
rca ederim valla tavada baya bi beklemiştm ama öğlene doğru vermşlerdi bu da öle olur snırım.görecez
ayyy tüh %70 indirimle kayıt yaptıranlar kaçırmış yaa
gecen defaki kampanyadan tavalarımı alamadım 3defa gitmeme rağmen tava yok bulamadım .boşuna gitti okadar beklemem .

bunu kacırmayım bari teselli olur belkii