Yeni pardesü hediyeli kampanyamız başlamış bulunmaktadır.Anket sorumuzda belirttiğimiz şıklardan sizin için uygun olanını seçip ad,soyad bilgilerinizle birlikte"Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin"adresine mail atan takipçilerimizden çekilişle belirlenecek 3 kişi,yeni sezonumuzdan pardesü kazanacaklar.İşte Anket sorumuz: "Pardesü alış verişleriniz için ayırdığınız bütçe hangi aralıktadır?
A)100-150 B)150-200 C) 200 ve üzeri"
ben kazandığım pardesüyü aldım dün. inanılmaz güzel ve kaliteli. mağazaya gittim ve ne seçersem alabileceğimi söylediler. bu arada fiyatlar 200-300 arası haberiniz olsun, ona göre cevaplayın

benim aldığım 232 tl idi...
eski anketlerindenmi almştınız sizde.
Bu hafta ki pardesü hediyeli anketimizin talihlileri "Aslı Turan","Haris Behzat Uçuk" ve "Melek Demirkan" olmuşlardır. Kendilerini tebrik ediyoruz ve adres ve telefon bilgilerini gün içerisinde "Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin" adresine mail olarak bildirmelerini rica ediyoruz.
kazananlara tebrıkler bende cok ıstıyorum bunu annecgıme
Arkadaşlarının daveti ile sayfamızı beğenen takipçilerimiz;profil resminin altındaki"Arkadaşlarına Öner"i tıklayıp sayfamızı arkadaşlarına öneren ve 25arkadaşının davetini onaylayan takipçilerimiz ad,soyad bilgileriyle birlikte"Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin"adresine mail gönderiyor.Çekilişle belirlenecek 3 talihlimiz kendi beğendikleri yeni sezon pardesülerimizden birine sahip olma hakkı kazanıyor.
Bu hafta ki pardesü hediyeli arkadaş daveti kampanyamızın kazananları "Abdullah Saraç","Emine Çoban" ve "Özlem Doğan"olmuştur.Kendilerini tebrik ediyoruz."Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin" adresine adres bilgilerini mail olarak göndermelerini rica ediyoruz.
bu gün şanslı günüm herhalde paracard ve zühre çok sevinçliyim