Hamarat Abla İşte "Tatlı Yiyelm Tatlı Yarışalım" yarışmamızın ilk kategorisi olan "En Çok Tarif Gönderen" sonuçları!!!
1.Birsel Türkmen (118 Tarif)
2.Gamze Akıncıoğlu (79 Tarif)
...
3.Meryem Yılmaz (48 Tarif).
Tebrikler!!!
Hamarat Abla Şimdi de "Tatlı Yiyelim Tatlı Yarışalım" seçerken gerçekten çok zorlandığımız yarışmamızın ikinci kategorisi olan "Juri Özel Ödülü" sonuçları!!!
1.Portakallı Rulo Revani - Ergül Baykaran
2.Haşhaşlı Revani - Nurcan Bakan
...
3.Pepçura - Hatice Karakuş
Tebrikler!!!
Tebrikler arkadaşlar..Ödülleriniz nelerdi..
evet son dakikada geçen yarışmanın kazananın tekrar katılması yüzünden ikinci oldum maalesef bu yarışmadada aynı mantelite baş gösterdi
forumdaki tüm güzel yorumlarını paylaşan,bana yardımcı olan herkese çok teşekkürler ederim onların bana verdiği destekleri hayatım boyunca unutmuyacağım çok saolun herkese
Tebrikler arkadaşlar..Ödülleriniz nelerdi..
hediyeler geçen pelinin katıldığı yarışmadaki gibi değil ama bizede sonradan söledi bende çok tarif gönderdiğim için yazık olmasın dierek bırakmadım
Yarışmamızın Ödülleri
EN ÇOK TARİF GÖNDEREN
1. Ekmek Kızartma Makinası - Arzum Rito AR-211
2. El Blender ve Rondo Seti - Sinbo SHB-3036
3. El Mixeri - Sinbo SMX-2720
JURİ ÖZEL ÖDÜLÜ
1. Ekmek Kızartma Makinası - Arzum Rito AR-211
2. El Blender ve Rondo Seti - Sinbo SHB-3036
3. El Mixeri - Sinbo SMX-2720
teşekkürler tariflerimi deneyin ama
Tebrikler gamzacim,ben sana başta söyledim kimlerin birinci olcağını sürekli hakkımız yendi hamarat hanımda birdahada asla katılmam gözleri doymuyor çünki birinci olanların.
Tebrikler gamzacim,ben sana başta söyledim kimlerin birinci olcağını sürekli hakkımız yendi hamarat hanımda birdahada asla katılmam gözleri doymuyor çünki birinci olanların.
teşekkürler Eymen Hanım
bende katılmıyacağım birdaha benimde hakkım yendi birinciliği kaçırdım birinci hanım katılmıyacağım demesine rağmen katıldı bu yüzden başka kazanamayanlar kazanamadı maalesef en rahatsız olduğum konu geldi buradada beni buldu
tebrikler arkadaşlar tebrikler çileğim
Canıımmm çokk tebrik ederim yeni gördümm

Çok emek verdiğini biliyorum ve birinci olmanı çok isterdim ama sağlık olsunn napalım ikincilikte iyidir

Diğer kazanan arkadaşlarada tebrikler