0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinVideoya bakmanıza gerek yok zaten isimleride yayınladım blogta arkadaşlar...1-Ofluheal2-aburak243-Zeynep784-Ayşemm5-Makyajsubject ay inanmıyorum. ben de kazanmışım nasıl sevindim hemen gönderiyorum bilgilerimi.ben de tüm bloglarda katılmıştım.çok saolun
Videoya bakmanıza gerek yok zaten isimleride yayınladım blogta arkadaşlar...1-Ofluheal2-aburak243-Zeynep784-Ayşemm5-Makyajsubject
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinVideoya bakmanıza gerek yok zaten isimleride yayınladım blogta arkadaşlar...1-Ofluheal2-aburak243-Zeynep784-Ayşemm5-Makyajsubject ay inanmıyorum. ben de kazanmışım nasıl sevindim hemen gönderiyorum bilgilerimi.ben de tüm bloglarda katılmıştım.çok saoluncanımsın tebrikler
tutmayın beni bu kadar acıyı kaldıramam ben akşam kendime eşarp almaya gidiyorum.
Sanırım burak özten Selçukgillerden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSanırım burak özten Selçukgillerden çekiliş olmuş ya evet bizim oglan Valla eşim bu işi kavradı çekilişten önce üçlemeyi bekliyorum diyordum olmuş teşekkürler darısı sizlere
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSanırım burak özten Selçukgillerden çekiliş olmuş ya evet bizim oglan Valla eşim bu işi kavradı çekilişten önce üçlemeyi bekliyorum diyordum olmuş teşekkürler darısı sizlere kalmadı ki başka çekiliş güle güle kullansın eşin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSanırım burak özten Selçukgillerden çekiliş olmuş ya evet bizim oglan Valla eşim bu işi kavradı çekilişten önce üçlemeyi bekliyorum diyordum olmuş teşekkürler darısı sizlere kalmadı ki başka çekiliş güle güle kullansın eşin eşarptan yana şanşımız açılmış(kaç blogta vardı bilmiyorumda) 3 blogtan 3 ünden de kazanmısız,kısmet