Evet arkadaşlar benim ufaklık gecenin bu saatinde kalkınca bende çekilişimi yapayım bari dedim.. Random.org ile yaptım ama malesef henüz yeni olduğum için görüntü koyamadım kazanan isimler pek tanıdık gelmedi bana en geç salı günü öğlene kadar bana ulaşmaları lazım yoksa yedek çekeceğim..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
tebrikler arkadaşlar
(not: laf aramızda bu aralar hep tebrik etmekten çok sıkıldım ben azıcıkta tebrik edilsem iyi olacak

)
bundanda kazanamamışım makyaj seti kısmeet olmadı

tebrikler kzananlara
Sadece Kamilenin bloğunda kaldı makyaj yarışması sanırım umarım çok isteyene çıkar ondan bu arada saklambaç mail atmış bana hediye hakkını xcelis e verdiğine dair canım bilgilerini bekliyorum mail olarak diğer iki arkadaşında öyle tabii yarın öğlene kadar vakitleri var..
kazananlara tebrikler,
ben de hiçbirini tanımıyorum
Sadece Kamilenin bloğunda kaldı makyaj yarışması sanırım umarım çok isteyene çıkar ondan bu arada saklambaç mail atmış bana hediye hakkını xcelis e verdiğine dair canım bilgilerini bekliyorum mail olarak diğer iki arkadaşında öyle tabii yarın öğlene kadar vakitleri var..
çoook tşkederim.yazan ellerin dert görmesinnn
makyaj seti banada kısmet olmadı gitti
tebrikler....keşkem çıkıvereydi ya...kardeşime hediye edecektim,13 gün sonra kpss var,moral olurdu

kısmet artık...
makyaj setini bende çok istemiştim ve hepsinede katıldım nerdeyse ama olmayınca olmuyor demekki kazananları tebrik ederim.....
bende çok istiyorum bunu ya benim blogdan kazandığımı birine söz vermiştim ona verdim
ben kaldım inş. kamileden de bana çıkar