Toplam Oy Verenler: 3
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam sinirlenmene gerek yok ben herkes oyle yapıyor demiyorum şimdi isim vermiycem ama kaç tane blog kampanyasında aynı kişileri gördüm.mesela random.org tan yapıylar çekilşi videoyada alıyorlar tamamda boyle yapınca güvenilrmi oluyor.kendi istediği kişi çıkana kadar yapar sonra videosunu çeker bu kadar basit herkes alınmasn üstüne yani
katı meyve sıkıcağının sonucu belli oldumu acaba.göremedimde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatı meyve sıkıcağının sonucu belli oldumu acaba.göremedimde uzun zaman oldu açıklanalı ismi bende hayırlamıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatı meyve sıkıcağının sonucu belli oldumu acaba.göremedimde uzun zaman oldu açıklanalı ismi bende hayırlamıyorum neden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatı meyve sıkıcağının sonucu belli oldumu acaba.göremedimde uzun zaman oldu açıklanalı ismi bende hayırlamıyorum neden çünkü tüm kazanan kampanyacıların isimlerini aklımda tutmam imkansız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatı meyve sıkıcağının sonucu belli oldumu acaba.göremedimde uzun zaman oldu açıklanalı ismi bende hayırlamıyorum neden çünkü tüm kazanan kampanyacıların isimlerini aklımda tutmam imkansız pardon kusura bakmayın hatırlamıyosunuz sanırım orda hayırlamıyorum yazıyoda bende hayırlı olsun demiyorum dediniz sandım ondan yani bi harfden yanlış anlaşılma olmuş.kazanmış olsak mail gelirdi sanırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatı meyve sıkıcağının sonucu belli oldumu acaba.göremedimde uzun zaman oldu açıklanalı ismi bende hayırlamıyorum neden çünkü tüm kazanan kampanyacıların isimlerini aklımda tutmam imkansız pardon kusura bakmayın hatırlamıyosunuz sanırım orda hayırlamıyorum yazıyoda bende hayırlı olsun demiyorum dediniz sandım ondan yani bi harfden yanlış anlaşılma olmuş.kazanmış olsak mail gelirdi sanırımAnladım arkadaşım sen kusura bakma dikkatsizce yolladım mesajı sanırım ondan yanlış anlaşılma oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatı meyve sıkıcağının sonucu belli oldumu acaba.göremedimde uzun zaman oldu açıklanalı ismi bende hayırlamıyorum neden çünkü tüm kazanan kampanyacıların isimlerini aklımda tutmam imkansız pardon kusura bakmayın hatırlamıyosunuz sanırım orda hayırlamıyorum yazıyoda bende hayırlı olsun demiyorum dediniz sandım ondan yani bi harfden yanlış anlaşılma olmuş.kazanmış olsak mail gelirdi sanırımAnladım arkadaşım sen kusura bakma dikkatsizce yolladım mesajı sanırım ondan yanlış anlaşılma oldu olsun canım ne olcak hepimiz hızlı hızlı yazarken oluyo öyle sende kusura bakma