Anket

Yeni ismimiz ne olsun?

Heranreklam
1 (33.3%)
Profesyonelreklam
1 (33.3%)
Reklamliyoruz
0 (0%)
Tanitiliyoruz
0 (0%)
Reklamlardayiz
1 (33.3%)

Toplam Oy Verenler: 3

Gönderen Konu: Emir Talha Kampanya Sonuçları (www.reklamcenter.blogspot.com)  (Okunma sayısı 78066 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Ynt: Emir Talha Kampanya Sonuçları (emirtalham.blogspot.com)
« Yanıtla #500 : 09 Mayıs 2011, 14:17:06 »
facebook resmımı de degıstırdım ben:(( bır tane cekılıs hakkım görunuyor...neyse bende bu talıh varken zaten...daha bloglara da katılmam...kazananlara tebrıkler...gercekten guzel bır kampanyaydı...:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #501 : 09 Mayıs 2011, 14:20:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
sıkıntı yok profil resmimi değiştirmiştim ama demek linki yanlış vermişim  :) :)

hayırlısı olsun kazanan arkadaşlar iyi günlerde kullansın  :)
;D ;D ;D sanırım üstteki yorum sizindi ama facebook linki bile yok :(
bak işte link vermişim  :)

ama fiyatlarını yanlarına yazmamışım  tüh ya ben yazılması gerektiğini bilmiyordum
gözümden kaçmış gitti güzelim kampanya  :'(

valla keşke daha dikkatli okusaydım kampanya şartlarını hayırlısı olsun   :)

ama tebrik ederim emir talha çok dikkatlisin  ;)

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #502 : 09 Mayıs 2011, 14:21:37 »
facebook resmımı de degıstırdım ben:(( bır tane cekılıs hakkım görunuyor...neyse bende bu talıh varken zaten...daha bloglara da katılmam...kazananlara tebrıkler...gercekten guzel bır kampanyaydı...:)
hangi yorum size ait yorum ismi alabilirmiyim bakayım hemen
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
« Yanıtla #503 : 09 Mayıs 2011, 14:25:18 »
hangi yorum size ait yorum ismi alabilirmiyim bakayım hemen

ben saat 23:00 de katıldım hatta kampanya bıttımı yenı gördum dedım Emır Bey...kardelen olan ben olmam lazım sanırım...su an degıstırdım facebook resmımı...ama tum gece deppocenter duruyordu...twıtter lınkımı de paylastım...orda ruby rose a da yorum yapmıs olmam lazım...hayır suclamak degıl asla yanlıs anlamayın olurmu? ben bılgısayarda cok hata yapabılıyorum :)

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #504 : 09 Mayıs 2011, 14:33:52 »
kardelen dedi ki...

bunlar begendıgım urunler...
    ruby rose urunu 21 tl urunu daha oncede görmustum rımellerını kullanıyorum
    ruby rose hakkında yorum yaptım buldum sonra
    deppocenter begendım uyesıyımde ısmım kardelen2220
    Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin kampanyayı begendıgım urunu twıtterda bahsettım facebook eklemedı...
    maıl adresım Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adım ....... KAYA profıl resmımı de degıstırdım

yorumunuz burda ürün fiyatı 21TL diyor ürün fiyatı yanlış çekiliş hakkı yok aslında zaten aradığımız ilk şart yerie gelmemiş facebook profil resminde başka birşey var tmm belki gece boyu değişti  ama sizin şimdi katılsam olurmu diye yazdığınız Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bölümde sabaha kadr yorumları kabul diyoruz diye cevap yazdık ve sabah yorumları açtık tek tek incelemeye başladık ama sizin profilde göremedik 0 hak olması gerekirken ortada bir emek var dedik ve 1 hak vermişiz :) Yinede katılımınz için teşekkür ederim blog kampanyaları hakkında ki düşünceniz bizi üzdü
yerine daha fazla katılımla şansınızı arttırmak sizin elinizde 1 katılımla bu kararı almanız çok garip aylardır katılıpta hiç birşey (hiçbir yerden) kazanamayan ama hala katılan arkadaşlarımız var 8)
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #505 : 09 Mayıs 2011, 14:36:29 »
Deppo center dan Kampanyanın devamını bekliyoruz.

:)

yanlız bu sefer bloğunuza yorum bırakmadan önce size kontrol ettireceğim yanlışım varmı yok mu  :D

Gitti güzelim set :)

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
« Yanıtla #506 : 09 Mayıs 2011, 14:38:07 »
profıl resmımı göremedınız mı? deppo center yazıyordu cok cıddıyım...urunu yanlıs yazmıs olabılırım...onda haklısınız tamam ama resmımı degıstırdım hatta arkadaslarım dahı sordular deppo center ne dıye ...

ben kötu bısey demedımkı hıc bır blogu kazanamıyorum sansım yok dedım...bloglar hakkında tek kötu cumle kurmadım...ayrıca yanlıs yaptıysam hak vermeyebılırsınız...ortada emek var hadı verelım demeye hıc gerek yok cunku görevlı olan sızlersınız... :)

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #507 : 09 Mayıs 2011, 14:38:45 »
Deppo center dan Kampanyanın devamını bekliyoruz.

:)

yanlız bu sefer bloğunuza yorum bırakmadan önce size kontrol ettireceğim yanlışım varmı yok mu  :D

Gitti güzelim set :)

inşallah devamı gelir :) Kapalı yorum olmazsa hatalı yorumları sileyim o zaman dicm bu kezde ben katıldım yorumum yok denilecek ve haklılarda kimseye yanlış yaptınız sildim diyemeyiz  ;)

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #508 : 09 Mayıs 2011, 14:41:03 »
profıl resmımı göremedınız mı? deppo center yazıyordu cok cıddıyım...urunu yanlıs yazmıs olabılırım...onda haklısınız tamam ama resmımı degıstırdım hatta arkadaslarım dahı sordular deppo center ne dıye ...

ben kötu bısey demedımkı hıc bır blogu kazanamıyorum sansım yok dedım...bloglar hakkında tek kötu cumle kurmadım...ayrıca yanlıs yaptıysam hak vermeyebılırsınız...ortada emek var hadı verelım demeye hıc gerek yok cunku görevlı olan sızlersınız... :)

hatırladım şimdi ve neden 1 hak verdim söyleyeyim bizim istediğimiz bu görseldi sizde ve bir arkadaşta daha kim bilmiyorum sadece üs kısımdaki deppo center logosu vardı

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
« Yanıtla #509 : 09 Mayıs 2011, 14:42:24 »
o mu görseldı ınanmıyorum ben deppocenter görselını alacagız zannettım  :D :D :D :D :D hıc gulecegım yoktu...tamamen corba etmısım kampanyayı....ugrastırdım sızı tesekurler