kardelen dedi ki...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bunlar begendıgım urunler...
ruby rose urunu 21 tl urunu daha oncede görmustum rımellerını kullanıyorum
ruby rose hakkında yorum yaptım buldum sonra
Kayit olun veya
giris yapin deppocenter begendım uyesıyımde ısmım kardelen2220
Kayit olun veya
giris yapin kampanyayı begendıgım urunu twıtterda bahsettım facebook eklemedı...
maıl adresım Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adım ....... KAYA profıl resmımı de degıstırdım
yorumunuz burda ürün fiyatı 21TL diyor ürün fiyatı yanlış çekiliş hakkı yok aslında zaten aradığımız ilk şart yerie gelmemiş facebook profil resminde başka birşey var tmm belki gece boyu değişti ama sizin şimdi katılsam olurmu diye yazdığınız Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bölümde sabaha kadr yorumları kabul diyoruz diye cevap yazdık ve sabah yorumları açtık tek tek incelemeye başladık ama sizin profilde göremedik 0 hak olması gerekirken ortada bir emek var dedik ve 1 hak vermişiz

Yinede katılımınz için teşekkür ederim blog kampanyaları hakkında ki düşünceniz bizi üzdü
facebook resmımı de degıstırdım ben:(( bır tane cekılıs hakkım görunuyor...neyse bende bu talıh varken zaten...daha bloglara da katılmam...kazananlara tebrıkler...gercekten guzel bır kampanyaydı...
yerine daha fazla katılımla şansınızı arttırmak sizin elinizde 1 katılımla bu kararı almanız çok garip aylardır katılıpta hiç birşey (hiçbir yerden) kazanamayan ama hala katılan arkadaşlarımız var