arkadaşlar bu linkdeki aciz kendine güveni olmayan arkadaşımız kim bilemiyorum adımı kullanarak profil açmış ortak arkadaşlarımız bile var ben değilim bildirmek istiyorum..

ama beni tanıyan biri eminim...gecen arkadaşımda söylemişti bulamadım...ama şimdi bir arkadaşım oy istedim cvp vermedin deyince anladımki ben değilim..
hatta şuanda benim yarıştığım yarışmada başka bir arkadaşımıda oylamış...

RİCA EDERİM ŞİKAYET EDİN ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
aaaa canım sana geçen bahsettiğim buydu... Ne insanlar varya yuttuk bizde.. Kabul etmemişim arkadaş isteğini o gün o yüzden bulamamışım demekki..
aaaa canım sana geçen bahsettiğim buydu... Ne insanlar varya yuttuk bizde.. Kabul etmemişim arkadaş isteğini o gün o yüzden bulamamışım demekki..
evet cnm senin sölediğin sahte hesap bu...bana oy vermedın deyınce bi kaç arkadaş çaktım manzarayı ama sen söylemeseydin gecen aklıma bile gelmezdi inan birinin adıma açacağı millet bi alem olmuş
resim tanıdık ama swacthta 3.sıradaki ebru sönmez :)değilmi bu
Kayit olun veya
giris yapin
bu ebru sönmez bende ekli fakemı bu yani ama ben bunu ilk kabul ettıgımde bana sankı forumdan msj yazmıstı ben buyum die yoksa kabul etmezdım.facese silem hemen
Kayit olun veya
giris yapinaysel kampanyacı buda ben değilimherkes ben zannediyormuş ama sanırım buda fake hesap
Kayit olun veya giris yapin
aysel kampanyacı buda ben değilim
herkes ben zannediyormuş ama sanırım buda fake hesap
92 arkadasım var onlar ontak aysel ama bende eklı diil ..
herkes ben zannediyor onu
ben tanımıyorum aysel isminde kampanyacı başka duymadım
eğer tanıyorsanız silmeyin ama kimse tanımıyor ben zannedip eklemişler hep
Kayit olun veya giris yapin
aysel kampanyacı buda ben değilim
herkes ben zannediyormuş ama sanırım buda fake hesap
ayy ben kabul etmişim hemen bunu.çıkardım şimdi.