0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKolay gelsin.Ama bence botlardan çok ekip çalışması yapıcaktırlar öncekilerde olduğu gibi..Ekip çalşması yapmayı ben de düşünüyorum. Bayramda diyelim dışarı çıktım. telefon açarım kardeşim sağar inekleri.
Kolay gelsin.Ama bence botlardan çok ekip çalışması yapıcaktırlar öncekilerde olduğu gibi..
ben tek başıma oynadım sütüm bitti başlarsan 15 20 tane inek almak lazım
geçen perşembe başladım 36.seviyedeyım şuan.58790 puanım 36814 lira param var yükseklte gözüm yok yüzlerce dondurmadan birisi benım olsun yeter
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen perşembe başladım 36.seviyedeyım şuan.58790 puanım 36814 lira param var yükseklte gözüm yok yüzlerce dondurmadan birisi benım olsun yeter 25. seviyeyi geçmişsin daha devam etmene gerek yok sanırım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen perşembe başladım 36.seviyedeyım şuan.58790 puanım 36814 lira param var yükseklte gözüm yok yüzlerce dondurmadan birisi benım olsun yeter 25. seviyeyi geçmişsin daha devam etmene gerek yok sanırım.olurmu 50 seviye bitirmen gerekiyor..