11.10.2010–10.12.2010 tarihleri arasında Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin uygulamasına girerek ücretsiz kayıt işlemlerini tamamlayan facebook kullanıcıları, dondurma çiftliği oyununu oynayabilecek, oyunu oynadıkça tecrübe seviyeleri yükselecektir.
3. Kampanya sonunda 50. seviyeyi tamamlayanlar arasında bu seviyeye en kısa sürede ulaşan 2(iki) kişi, Apple ipad Wi-Fi 3G 64 GB ikramiyesi kazanacaktır.
4. 50. seviyeye en kısa sürede ulaşan ikiden fazla katılımcı olması durumunda oyuna daha önce başlayan katılımcılar ikramiye almaya hak kazanacaktır. Kampanya sonunda 50. seviyeye ulaşan katılımcı olmazsa en yüksek seviyeye en kısa sürede ulaşan 2(iki) katılımcı ikramiye kazanacaktır.
5. Kampanya sonunda 25. seviyeyi geçen katılımcılar arasında yapılacak çekilişle 1000 kişiye 500 ml Ben&Jerry’s dondurma ikramiyesi verilecektir. Çekiliş 14.12.2010 tarihinde saat 10.00 da Bağdat Caddesi Ben&Jerry’s Mağazası’nda (Erenköy Galip Paşa Camii Karşısı No 311) Noter huzurunda yapılacaktır. Dondurma ikramiyesi sadece İstanbul ilini kapsayacak ve kazananlar dondurma ikramiyelerini 31.01.2011 tarihine kadar Ben&Jerry’s Bağdat Caddesi mağazasından ad-soyad belirtip kimliklerini göstererek alabileceklerdir.
ipad ikramiyeleri oyunu ilk tamamlayan katılımcıya değil, kampanya sonunda oyunu en kısa sürede tamamlayan 2(iki) katılımcıya verilecektir.
Kampanya sonunda kazanan talihliler 15.12.2010 tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sayfasında ilan edilecektir.