0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar oyunda hile olduğu bariz belli farkettiyseniz top10da sadece birincinin ismi ve soyismi büyük harfle başlıyor. diğer 9 kişi de dahil olmak üzere kayıt olan her kullanıcının ismi ve soyismi küçük harflerle başlıyor. rakiplerde ismi ve soyismi büyük harfle başlayanların oyun botu olduğunu düşünüyorum. bence 1. kişi normal biri değil çünkü niye sadece o farklı top10da ruffles hile yapıyor kanımca
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar oyunda hile olduğu bariz belli farkettiyseniz top10da sadece birincinin ismi ve soyismi büyük harfle başlıyor. diğer 9 kişi de dahil olmak üzere kayıt olan her kullanıcının ismi ve soyismi küçük harflerle başlıyor. rakiplerde ismi ve soyismi büyük harfle başlayanların oyun botu olduğunu düşünüyorum. bence 1. kişi normal biri değil çünkü niye sadece o farklı top10da ruffles hile yapıyor kanımcaof of of, arkadaşım çok anlamsız bir yerden girdin konuya birincinin s'si ve ş'si diğer kullanıcılar ile aynı boyutta. istersen piksel piksel sayabilirsin sıralama 1 haftadan daha fazlasını içeriyor sanırım şuan, yanlış mı hatırlıyorum