0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin16 katılımla ben de yokum.ölçü kabı her adrese bir tane mi gönderirler acaba geçen yıl katılan arkdaşlar belki biliyorlardır diye sordum kişi adına gönderiyorlarsa 6 tane ölçü kabı gelmesi lazım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin16 katılımla ben de yokum.ölçü kabı her adrese bir tane mi gönderirler acaba
16 katılımla ben de yokum.ölçü kabı her adrese bir tane mi gönderirler acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin16 katılımla ben de yokum.ölçü kabı her adrese bir tane mi gönderirler acaba geçen yıl katılan arkdaşlar belki biliyorlardır diye sordum kişi adına gönderiyorlarsa 6 tane ölçü kabı gelmesi lazım bende bu mantığı anlamıyorum. kampanyanın amacı 2002 farklı aileye ulaşmak, ama bazı kişiler böyle 3er 5er benim olsun mantığıyla davranıyorlar. feast tede aynı şey olmuştu, aynı yemek kitabından 3-4 tane kazanmak bir insana ne kazandırır yada aynı ölçü kabından 6 tane kazanmakla çokmu kazanmış olur bi insan. aynı anda 6 şeymi ölçecekler acaba?!?
eşim ve ben makarna kazandık sadece, ipod shuffle a üzüldüm yaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineşim ve ben makarna kazandık sadece, ipod shuffle a üzüldüm yaaSiz 2 şer 3er kazanırken sorun yok ben de bu mantığı anlıyamıyorum.