bu cızımımı kazanmayı cok ıstıyordum:
kamilecim gönder zayıflama küpelerini bende bu hakkımı sana devir edeyim bende onu çok istiyordum. doğumdan sonra aldım kiloları çok ama çok istiyodum nasip işte.
inaysacığım naturlive diş macunu açıklandı mı?teşekkürler...
canım listeleri hazırladım ama çekilişi yapamadım pc im eski video praogramlarını yüklemiyor firmaya mail attım cevap bekliyorum onlar çeksin diye eğer çekmezlerse randomda çekecem artık ama şuan beklemede hem naturaltive hemde pagi kozmetik
canım listeleri hazırladım ama çekilişi yapamadım pc im eski video praogramlarını yüklemiyor firmaya mail attım cevap bekliyorum onlar çeksin diye eğer çekmezlerse randomda çekecem artık ama şuan beklemede hem naturaltive hemde pagi kozmetik
ben yapabilirim cnm
sen wordu hazırla
msnden atarım sana videoyu
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
bende bi küpe kazanamdım valla kilolar aldı başını gitti
pagi kozmetik ve naturalative sonuçları ikisinide randomla çektim bu konuda forum moderatörlerinede danıştığımı belirtmek isterim zira pc de video malesef yüklenmedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinkazananların adreslerini yeni açtığım mail adresine bekliyorum diğerinde iletişim sağlanmıyor malesef Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Henüz video konusu tam oturamadı maalesef. Güvenin sağlanacağı bir yöntem, orta yol bulunana kadar random da serbest. Ama videolu yapabilen arkadaşlar, yaparsa çok iyi olur. Katılımcılarınız da daha çok güven duymuş olur.
İnaysa hassasiyetin ve bizlere danıştığın için teşekkür ederim.
asıl ben teşekkür ederim ayın 20 sinde yeni pc alcaz işallah ondan sonra zaten bende videolu yapabilcem zaten acaip heves ediyorum görsel olmak biz blogcular için daha güzel ama malum memur ailesi olunca mecbur bekliyoz ayın 20sini
tebrıkler arkadaslar
gule gule kullanın
tebrikler kazananlara, iyi günlerde kullansınlar. Mehpare'nin şanslı günü. 2. hediyesinide kazanmış .Şansınız daim olsun