çizimim com kazananları eğer bugüğnde yollamazlarsa firma yeniden çekiliş yap dedi 
valla ben bu msjı görmedim. ne yapayım tekrarladın mı arkadaşım çekilişi. benim kazandığım da hep böyle oluyo şasnıma.
kızlar makdise nasıl ulaşacağız mail falan varmı???
çizimim com kazananları eğer bugüğnde yollamazlarsa firma yeniden çekiliş yap dedi 
valla ben bu msjı görmedim. ne yapayım tekrarladın mı arkadaşım çekilişi. benim kazandığım da hep böyle oluyo şasnıma.
canım yapmadım çekiliş diğer kazanan zatemn öncedende kazanmış duygu hanım ona ikikere yapmış bir tek sen kaldın sende yolla canım
ayrıca kıslar sihirli elmalar nihayet yollamış ama gelen tanıttığım ürün değildi işallah size öle gelmez çikolata kaplı 2 elma geldi okadar süslü bişey beklerken şok olmayın diye yazıyorum kargo parası yok allahtan
bu cızımımı kazanmayı cok ıstıyordum:
elmalarım geldi benimde üstü kalpli sana ve firmaya teşekkürler
afiyet olsun canım 
teşekkürler canım sanada afiyet olsun
arkadaşlar makdis için yorum ve fotoğraflarınızı bana Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinden yollayabilirisiniz
ersan bey alıcak benden toplu halde
canım yapmadım çekiliş diğer kazanan zatemn öncedende kazanmış duygu hanım ona ikikere yapmış bir tek sen kaldın sende yolla canım
tamam canım çok sağol. inan hatta masaüstünde soyaya attım elediğim resimlere. o andan çocuk çok mızırdadı bende gönderememişim demekki. hemen göderiyorum sağolasın...