kuzummm sen sıkma canını, senin canın sağolsun
saolun arkadaşlar ancak yinede çok üzüldüm
diğer firmalardan sihirli elmalar mail atmış şimdi bu persembe kargoya verilecek diye
Bana şimdi geldi bende mail atacaktım durumu bildirmek için yanlışlık oldu sandım 3 yerine 1 tane gelince ama herkese aynı şekilde göndermişler.Yaptıkları çok ayıp.
Üzülme inaysa firmanın suçu
Bana şimdi geldi bende mail atacaktım durumu bildirmek için yanlışlık oldu sandım 3 yerine 1 tane gelince ama herkese aynı şekilde göndermişler.Yaptıkları çok ayıp.
Üzülme inaysa firmanın suçu 
aynen öyle. bana yeşil göndermişler hiç sevmem yeşili de
valla işallah adresleri kaydettim eğer hafta sonu çıkabilirsem ben alıp 1er tanede ben yollucam 10 kişiye
valla işallah adresleri kaydettim eğer hafta sonu çıkabilirsem ben alıp 1er tanede ben yollucam 10 kişiye
sacmalama ınaysa senın sucun ne kı alıp yollyuycan fırmanın ayıpı bu
Hiç gerek yok canım ya. Senle alakalı birşey değil zaten. İçin rahat olsun, sıkma canını.
bencede saçmalık firmanın ayıbı o canım hem kimse sana birşey söylemiyor ki 10 kişi az değil kimse bir simli far için bir şey demez sana canım kargo parasına yazık böyle birşey yapmana gerek yok bence
Hiç üzülme
Ne gerek var ürün alıp göndermene senden kaynaklanan bir sorun değil
seni en iyi ben anlıyorum canım mail atıyorsun göndercez diyip oyalıyorlar. aslında bazı firmalar satış yapamayınca ürün göndermek istemiyorlar ben özelliklede yazdığım zaman satışa yönelik olmadığımızı amacımızın firma ismini geniş kitleye duyurmak olduğunu belirtiyorum amam yinede bazıları süründürüyor yada unutuyor çok zor yani ve seninde hiç bir suçun yok ayrıca