0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfarmasiden aradılar yarın kargoya veriliyormuş ürünler ay cok guzel sevındım merakla beklıyorum bu farmasıllerı cunku
farmasiden aradılar yarın kargoya veriliyormuş ürünler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfarmasiden aradılar yarın kargoya veriliyormuş ürünler ay cok guzel sevındım merakla beklıyorum bu farmasıllerı cunku yaşasınnn
arkadaşlar sihirli elmalar ve my dressy kazananları için kargolar perşembe yola çıkıyormuş bilginize toptan al dan hala cevap gelmedi cumaya kadar bekleyelim olmassa mail atarım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar sihirli elmalar ve my dressy kazananları için kargolar perşembe yola çıkıyormuş bilginize toptan al dan hala cevap gelmedi cumaya kadar bekleyelim olmassa mail atarımcanım sıhırlı elmalar persembe yola cıkıyor demıssın ama hala gelen gıden olmadı kac gun gectı bır bılgın varmı acaba?
Farmasi geldh canim ama ben 3tane beklerken bitane geldi sanirim bir uyumsuzluk olmus sartlarda neyse
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar sihirli elmalar ve my dressy kazananları için kargolar perşembe yola çıkıyormuş bilginize toptan al dan hala cevap gelmedi cumaya kadar bekleyelim olmassa mail atarımcanım sıhırlı elmalar persembe yola cıkıyor demıssın ama hala gelen gıden olmadı kac gun gectı bır bılgın varmı acaba?ben sihirli elmalara mesaj göndermiştim hafta sonu mağaza açılışları varmış o yüzden gönderememişler salı gününden için yani bugün kargoya vereceğiz demişler mailde..
inaysaaa, toptanaldan kazandığımız şapka şemsiyeler hakkında bilgin var mı?