Gönderen Konu: burcu ekici( sahte olan ) kendini imha etmişş son mesajıınıı bana çekmiş:)  (Okunma sayısı 5759 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hazin sona bak :) kazanmıışşıım bunun neresi hazin :) ayrııca sahtecilikle hep kendi alııyordu ya farklıı isimlerle bunda önüne taşş kondu diye bunu yazmıışş bence hakkıınıızıı arayıın arkadaşşlar susarak hiç birşşey olmuyor  birlikte hareket edersek hileciler erir buna emin olun hakkıımıızıı hep birlikte arayalıım hiç değğilse siteler daha dikkatli olur ve inceler  buna eminim hepinizi seviyorum iyi ki varsıınıız (burcuya buda kapak olsun) :)
;D
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
bu burcu ekici forumdaki masumkedi değilmi benmi yanlış biliyorum ???

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
bu burcu ekici forumdaki masumkedi değilmi benmi yanlış biliyorum ???

Hayır değil, masumkedi çalışmaya başladı, pek foruma giremiyor. Birkaç kişinin sahtesini çıkardılar, biri de Burcu Ekici maalesef.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı derya3

• Usta Kampanyacı
neler olmuş burda ev hanımı her kadının mesleği ister memur ister bakan olsun kadın sonuçta asıl mesleği evhanımlığı para kazandığı meslek başka olsa bile cahil demişya asıl bunu söyliyen cahilmiş bee yavvv ;D ;D ;D

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
tüm kişiler karıştı sanırım amaclarıda o
hepimizin fake lerini türetip birbirimize ekletiyorlar:))
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
Anlayamıyorum onun için anlamış gibi yapıyorum ;D ;D ;D