Avon Türkiye Sevgili Avon Türkiye Facebook Sayfası Üyelerimiz, SuperMagnify uygulamamız sonucunda maskara kazanan ilk 1.000 üyemize hediyeleri Yurtiçi Kargo ile ücretsiz olarak teslim edilecektir. İlgili gönderimler 2 Kasım Salı günü başlatılacaktır. 10 iş günü içinde tamamlanacaktır.Kazanan üyelerimizi tekrar tebrik ederiz...ATFE
KATILIRKEN EV ADRESİ BELİRTMİŞ MİYDİK??
sanki yazmadık gibime gelio
ben adres verdik diye hatırlıyorum
Avon Türkiye Sevgili Avon Türkiye Facebook Sayfası Üyelerimiz, SuperMagnify uygulamamız sonucunda maskara kazanan ilk 1.000 üyemize hediyeleri Yurtiçi Kargo ile ücretsiz olarak teslim edilecektir. İlgili gönderimler 2 Kasım Salı günü başlatılacaktır. 10 iş günü içinde tamamlanacaktır.Kazanan üyelerimizi tekrar tebrik ederiz...ATFE
KATILIRKEN EV ADRESİ BELİRTMİŞ MİYDİK??
sanki yazmadık gibime gelio
Evet belirtmiştik... adresimizi kayıt formu doldururken verdik..
ben nie hatırlamıom
katıldıgımız gün arkadasımda katıldı o sordu
adrese nasıl gelcek dedi bende mail gelicek adres isticekler dedim.
ben form doldurmadım eminim resm ekledim oy topladım
katılım formunda adres kısmıda vardı bu seferki farklı bir uygulamaydı bende hatırlıyorum adres yazdığımı
en gec 10 güne elimizde yani çabuk gelse bari
Sevgili Avon Türkiye Facebook Sayfası Üyelerimiz, hediyeleriniz uygulamaya katılımınız esnasında size sorulan adreslere gönderilecektir. Tüm iletişim bilgilerinin doğru ve eksiksiz olması gerekmektedir. Bu sorumluluk katılımcıya aittir. İlginize tekrar teşekkür ederiz.
evet adres yazmıştık. ilk gelen yazsın hemen