0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu arada kral tvden bir hanımefendi aradı hediye kazanmışım..ışın karaca imzalı albümü sanırım tv'de sesimi duymak isteyenler kral tvyi izlesin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinson 1 %70 liii şok halindeyim yaa nasıl olur ben dedim o kadar sabah yapın o kadar bekledikkk ((VALLA DEVRİM ÜZÜLDÜM CNM YA BEN SENİ BURLARDASIN SANIRIM ARTIK ÖZEL BİRİNE VERİRSİN 3 TANEDEN BİRİSİNİ.EN ÇOK SEN BEKLEDIN GECE BEN 3 E CEYREK KALA YATTIM BURAYDIN DAHA SEN
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinson 1 %70 liii şok halindeyim yaa nasıl olur ben dedim o kadar sabah yapın o kadar bekledikkk ((
son 1 %70 liii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada kral tvden bir hanımefendi aradı hediye kazanmışım..ışın karaca imzalı albümü sanırım tv'de sesimi duymak isteyenler kral tvyi izlesin OOO SATTA KAÇTA
Dün dinledim baya kişiyi sendemi çıkıcan devrim kraltv ye..Neyse bu arada ben yanlışlıkla 2 dir 2 ayrı kişiye deterjan ve 70 indiimli tava alıorum..Az önce farkettim.Kendi kart numaramız yernien 1 numara hatasından başkası kazanıyormuş
0.20kuruş ödeyerek bedava tava ve sosluğumu aldım çok şirinler ve kaliteli çok beğendim ilk kez bişey kazanmamın görgüsüzlüğüde var sanırım