0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eet yaa bende yoruldum hakikaten,boynum ağrıyo yatmak istiyorumm
anammm benım dolapta cardor kazandıbı var alıp yiyem bunn yerini tutmaz ama:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaa okdr kebaptan bahsediyon şmdi gidip tost yemek zorunda kalacam mecbur,boğazımdan geçmicek ne yani sana iyilik yapıyorum ben bu gece seni aç susuz uykuya göndermek istemem..şöyle karma bir tost mu yapsak yanında da semaver ateşinde pişmiş çay sus yaa peki peki ..meslektaşım senin yarın okulun yokmudur var,makrodan yapılacak ödevimde var ama burdada migrosun kampanyası var napacaz bana bir mesaj atsaydın yardım ederim bugüne bugün ekonomi mezunuyum makro analiz mi yoksa makro ekonomi mi ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaa okdr kebaptan bahsediyon şmdi gidip tost yemek zorunda kalacam mecbur,boğazımdan geçmicek ne yani sana iyilik yapıyorum ben bu gece seni aç susuz uykuya göndermek istemem..şöyle karma bir tost mu yapsak yanında da semaver ateşinde pişmiş çay sus yaa peki peki ..meslektaşım senin yarın okulun yokmudur var,makrodan yapılacak ödevimde var ama burdada migrosun kampanyası var napacaz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaa okdr kebaptan bahsediyon şmdi gidip tost yemek zorunda kalacam mecbur,boğazımdan geçmicek ne yani sana iyilik yapıyorum ben bu gece seni aç susuz uykuya göndermek istemem..şöyle karma bir tost mu yapsak yanında da semaver ateşinde pişmiş çay sus yaa peki peki ..meslektaşım senin yarın okulun yokmudur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaa okdr kebaptan bahsediyon şmdi gidip tost yemek zorunda kalacam mecbur,boğazımdan geçmicek ne yani sana iyilik yapıyorum ben bu gece seni aç susuz uykuya göndermek istemem..şöyle karma bir tost mu yapsak yanında da semaver ateşinde pişmiş çay sus yaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaa okdr kebaptan bahsediyon şmdi gidip tost yemek zorunda kalacam mecbur,boğazımdan geçmicek ne yani sana iyilik yapıyorum ben bu gece seni aç susuz uykuya göndermek istemem..şöyle karma bir tost mu yapsak yanında da semaver ateşinde pişmiş çay
yaa okdr kebaptan bahsediyon şmdi gidip tost yemek zorunda kalacam mecbur,boğazımdan geçmicek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinanammm benım dolapta cardor kazandıbı var alıp yiyem bunn yerini tutmaz ama:)bizede bizede
paraşütü karıştırmaaaa yaw herkes uyudumu ne