Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok yok bunların bize bu gece tava vereceği yokbende pes ediyorumm
inşallah sabah kalkınca çok geçç olmazzz
ya rüyana girer de gitti o güzelim tavalar dese aksağını olan bir dede![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok yok bunların bize bu gece tava vereceği yokbende pes ediyorumm
inşallah sabah kalkınca çok geçç olmazzz
ya rüyana girer de gitti o güzelim tavalar dese aksağını olan bir dede
zaten yarı uykuluyumm şimdi bi açılsa rüya sancammve biliyorumm ben yokken vercekler tavalarıı
ahh ah eski halim olsaydı güneşin doğuşunu izlemeden uyumazdım daa zar zor düzene girdi uykum şimdi tavalar yüzünden bozulmasınn
hadi hoşçakalınn inşallah en çok bekleyenler kazanırrr
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhadi gidin kaldırcm ben hepinizi başladığında
çok pis uykum geldi yaa
sen uyuma![]()
kahve mi ısmarlasam sana hah![]()
ben geç uyumaya alışkınım uykum yok,ben ısmarliim sen iç![]()
başka bir zaman sen ısmarlarsın ama önce ben ısmarlıcam sana con panna içer miyiz![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhadi gidin kaldırcm ben hepinizi başladığında
çok pis uykum geldi yaa
sen uyuma![]()
kahve mi ısmarlasam sana hah![]()
ben geç uyumaya alışkınım uykum yok,ben ısmarliim sen iç![]()
başka bir zaman sen ısmarlarsın ama önce ben ısmarlıcam sana con panna içer miyiz![]()
hiç içmedim bugüne kdr,içsemmi bilemedim
e hadi getir senimi kıracaz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapine hadi getir senimi kıracaz
yanında da browni ıslak kek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapine hadi getir senimi kıracaz
yanında da browni ıslak kekağzının tadını biliyon haa,süper görünüyoacıktım yaf